HEKTISKE DAGER: - Jeg har lyst på familie, men ikke akkurat nå. Det ville blitt hektisk, sier artisten Samsaya. Sommeren skal hun bruke til å turnere med VG-listas show rundt om i Norge, og i august gir hun ut ny plate. Foto: Foto: Anders Myhren / Seher.no
HEKTISKE DAGER: - Jeg har lyst på familie, men ikke akkurat nå. Det ville blitt hektisk, sier artisten Samsaya. Sommeren skal hun bruke til å turnere med VG-listas show rundt om i Norge, og i august gir hun ut ny plate. Foto: Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Jeg har lyst på barn

Samsaya drømmer om familie, men vil ikke flytte sammen med kjæresten.

SEHER.NO: Den norske artisten Samsaya er i august klar med en ny plate og skal i sommer være med på VG-listas turnè rundt om i landet.

Men 29-åringen avslører overfor Det Nye at hun har begynt å se for seg en annen hverdag enn kun artist.

- Jeg har lyst på barn, men ikke akkurat nå. Det ville blitt hektisk. Man må ta de valgene man føler er riktig for seg selv, og ikke bare gjøre det andre mener. Det er jeg flink til. Der er kanskje derfor jeg sitter her og smiler, sier hun til bladet.

Hun har imidlertid ingen umiddelbare planer om å bli samboer, selv om hun har vært sammen med sin fotografkjæreste i fem år.

Samsaya har vært sammen med sin fotograf-kjæreste i fem år, men paret trives med å bo hver for seg.

- Vi har hver vår lelighet. Vi er så kreative at vi trenger litt plass og jeg synes det er morsom å være litt her og litt der. Dessuten holder vi på følelsen fra begynnelsen av et forhold; at vi besøker hverandre og det er litt kult. Men det er sjelden vi ikke er sammen, liksom.

I tillegg til artistkarrieren og forholdet avslørte Samsaya i juni overfor Seher.no at hun er i ferd med å starte opp det nye utelivskonseptet "Neverland", fordi hun ofte ble avvist på byen da hun var yngre.

- På byen fikk vi ofte beskjed om at inngangsdøren på utestedet var rundt hjørnet. Hvor det i realiteten bare var søppelkasser. Så nå starter jeg en egen klubb, for alle. Alle gærninger, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slapp unna dophelvete