- Jeg har lov til å skyte

Anna Anka avslører at hun har skaffet seg skytevåpen for å forsvare seg mot potensielle inntrengere.

BESKYTTER SEG: Anna Anka er redd for våpen, men har allikevel gått til anskaffelse av flere skytevåpen, forteller hun til Expressen.  Foto: FameFlynet Sweden
BESKYTTER SEG: Anna Anka er redd for våpen, men har allikevel gått til anskaffelse av flere skytevåpen, forteller hun til Expressen. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka (41) er redd for inntrengere, og har derfor skaffet seg skyftevåpen, forteller hun til svenske Expressen.

Hun vil ikke avsløre nøyaktig hva slags våpen det er snakk om.

- Jeg har mine våpen, og kommer noen uanmeldt inn har de gjort en jævla feil. Da får de ta konsekvensene. Dersom man oppdager innbruddstyver her i USA har man lov til å skyte. Det finnes så mange idioter der ute - massemordere og sexpsykopater. Jeg føler meg ikke trygg, men er forberedt.

Hun innrømmer også at hun har fått grundig opplæring av spesialtrente israelske soldater i hvordan man skal håndtere dem.

- Det er en skremmende situasjon første gang man skyter. Jeg har respekt for det, og er redd for våpen. Tenk om jeg klusser det til og sikter våpnet mot meg selv. Men jeg har blitt trent opp i å håndtere ulike panikksituasjoner.

Anna Anka, som var med på norske «Skal vi danse» i 2011, innrømmer også at skolemassakre som Newton-hendelsen har satt en støkk i henne - og at det burde tas forhåndsregler om hvem som har lov til å bære våpen.
 
- Våpen er altfor tilgjengelig. Det burde være sånn som med bil-lappen. At man «kjører opp», og de utfører tester for å se om man er mentalt stabil. Det er der jeg mener kontrollen er altfor slapp, hevder hun.

Den svenske blondinen er å se i TV-serien «Slik ble vi svenske Hollywood-fruer», som har premiere på svensk TV denne måneden.LES OGSÅ: Anna Anka: - Jeg er singel, pen og 40

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer