- Jeg har levd på fattiggrensen i årevis

Hellstrøm så rødt da han ble anklaget for matsnobberi. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Hellstrøms utbrudd øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm (63) har flere ganger tidligere gitt klar beskjed til kokker og andre som har bedt om hans hjelp, i TV-serien «Hellstrøm rydder opp», om ting han har vært misfornøyd med.

I søndagens utgave «Hellstrøm rydder opp hjemme», er det imidlertid ikke bare matlagingen til de han besøker, men anklager om matsnobberi, som får mesterkokken til å se rødt.

Hellstrøm - som har gått ned i vekt etter at han la om kostholdet -er på besøk hos ekteparet Harald og Anne Marte Melby - som han får vite ofte kun spiser ferdigmat som Pizza Grandiosa til middag med sine sju barn.

Når han gir de to i oppgave å lage fiskeboller sammen og senere kommer for å smake på maten, spøker de to med at husmannskosten neppe er fin nok for den tidlgere kjøkkensjefen på Bagatelle, og at han nok aldri har vært sulten.

Det fører til et kontant svar: - Jeg har levd på fattiggrensen i årevis. Vi var en fattig familie, hadde ikke nåla i veggen. Det var ingen dans på roser, sier Hellstrøm, som er oppvokst i Moss.

TV-profilen sier også at mens han knapt vil kalle Pizza Grandiosa menneskeføde, har han ingenting imot fiskeboller.

- Jeg kan leve kun på fiskeboller jeg, hvis jeg må.

- Jeg skjønner at jeg kommer ikke noe videre nå, fordi jeg er usikker på om dere skjønner hva jeg snakker om, sier TV-profilen - som nylig fikk tilbake lappen - foran kamerane.

Mesterkokken uttrykker også bekymring for at familien svært sjelden spiser sammen rundt ett bord.

- Det er mye hyggeligere hvis dere sitter sammen rundt det store bordet, hvor det er plass til alle sammen, sier han til familien.

«Hellstrøm rydder opp hjemme» ser du søndager kl. 20 på TV3. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Det er bløff og bedrag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer