- Jeg har levd på diett i 39 år

«Sex og Singelliv»-stjernen har jobbet hardt med kroppen.

TV-STJERNE: Kim Cattrall (til høyere) er best kjent som Samatha fra TV-serien «Sex og Singelliv». Her er hun sammen med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis. Foto: All Over Press
TV-STJERNE: Kim Cattrall (til høyere) er best kjent som Samatha fra TV-serien «Sex og Singelliv». Her er hun sammen med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Kim Cattrall (56), mest kjent for rollen som Samatha i TV-serien «Sex og Singelliv» har jobbet hardt for å beholde sin slanke kropp. Nå snakker TV-stjernen ut om hvordan hun i en alder av 56 fremdeles klarer å beholde figuren og ta på seg sexy rollefigurer.

- Jeg spøker om at jeg har vært på diett siden 1974, noe som egentlig stemmer ganske bra, sier skuespilleren i et intervju med Mirror.

- Jeg liker å spise, og kroppen min er ikke naturlig tynn, spesielt ikke i denne alderen. Jeg har en enorm appetitt.

Cattrall håper derimot at en daglig treningsøkt og så lite stress vil gjøre det mulig for henne å fortsette med sine sexy TV-roller.

Skuespilleren, som har brukt store deler av karrieren på å vise frem kroppen, forteller at hun hadde sine tvil om karrieren ville fortsette etter hun passerte 40.

- Når jeg fylte 40 år tenkte jeg at jeg ikke lenger kunne spille i sexy roller, men nå nesten 20 år senere er jeg fremdeles på plass, sa Catrall i et tidligere intervju med Woman & Home magazine.

Kim gjorde det slutt med kjæresten Alan Wyse i 2009, men i motsetning til rollefiguren Samatha prøver hun ikke å skremme bort potensielle kjærester.

- Hvis mine prestasjoner skremmer noen, så har ikke det noe med meg å gjøre. Det handler mer om de.

LES OGSÅ:  - Deilig å legge på meg 10 kilo


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer