FLOTT 50-ÅRING: Mia Gundersen forteller at hun trives i blondinerollen media har gitt henne.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
FLOTT 50-ÅRING: Mia Gundersen forteller at hun trives i blondinerollen media har gitt henne. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

- Jeg har levd fett på blondinerollen

Mia Gundersen elsker sin femininitet.

Publisert
SEOGHØR.NO: Mia Gundersen (50) har i over 20 år tilbrakt store deler av livet på scenen og på TV-skjermen. I dag lever hun en roligere tilværelse sammen med ektemannen Marcel og sønnene Amente (16) og Daniel (8) i familiens hus på Ekeberg i Oslo.

I et intervju med Dagbladet Inne & Ute forteller Mia at hun i begynnelsen ikke skjønte mediefokuset på utseende og seksualitet, men at hun etterhvert har godtatt det. 

- Men akk, så fikk jeg den blondinerollen. Og det har jeg levd fett på, sier hun. 

Mia forteller at morsrollen har forandret henne og fått henne til å sette enda større pris på sin kvinnelighet. 

- Jeg har forandret meg enormt. Det vil si: Jeg har ikke forandret basen i meg, den jeg grunnleggende sett er. Men den siden som handler om å være et elskende menneske, den omsorgsfulle siden som særlig kvinner har, er blitt uviklet. Vet du, jeg elsker å være kvinne. Jeg synes kvinner for altfor liten plass. 

Mia Gundersen blir å se på skjermen fredager fremover i en ny sesong av «Norske Talenter».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mia ble syk av stress 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer