- Jeg har levd et ganske egoistisk liv

Men Vinnie har blitt roligere etter at han ble pappa.

EN GOD PAPPA: Øyvind «Vinnie» Sauvik sier til Seher.no at han tror han er en ganske god pappa. 34-åringen er for tiden aktuell med soloplaten «Happily Lost».  Foto: Anders Myhren / Seher.no
EN GOD PAPPA: Øyvind «Vinnie» Sauvik sier til Seher.no at han tror han er en ganske god pappa. 34-åringen er for tiden aktuell med soloplaten «Happily Lost». Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Vinnie snakke om sønnen og karrieren nederst i saken!

SEHER.NO: Øyvind «Vinnie» Sauvik (34) har de siste årene hatt stor suksess med hip-hop bandet Paperboys, som han startet med Jarle «J.J.» Hollerud på slutten av 90-tallet. 

I 2009 var rapperen også blant stjernene som deltok i TV 2-programmet «Det store korslaget», hvor han blant annet fremførte Paperboys-låten «Lonesome Traveler», som ble en stor hit. 

I forrige uke lanserte 34-åringen sitt aller første soloalbum, «Happily Lost», under navnet Vinnie and The Vagabonds. Og da Seher.no fikk en prat med musikerstjernen i forbindelse med plateslippet, kunne han avsløre at han har endret seg mye etter at han ble pappa til lille Leonel for to og et halvt år siden.

- Det har vel gjort at man blir litt roligere. Man har plutselig et bedre alternativ hjemme, så det er ikke så viktig å fly rundt og jakte etter de aller største opplevelsene hele tiden, sånn som det var før. Og så får man et litt annet perspektiv på ting. Jeg har blitt mer avslappet, sier Vinnie til Seher.no.

Ifølge rapperen, som levde et ganske vilt liv med mye festing, alkohol og dop da han var i 20-årene, er han ikke like egoistisk nå som han var før.

- Jeg har jo levd et ganske egoistisk liv hele livet egentlig. Plutselig så handler det ikke så mye om meg lenger. Det er andre hensyn man må ta, og det er egentlig fint. For man har en god grunn til det. Men det er klart at det er annerledes, sier han.

Nå er det sønnen og kona Tone Oriani Selfors som står i fokus hos stjernen, og ifølge Vinnie er lille Leonel en stor fan av pappas musikk.

- Han var veldig glad hver gang «Lonesome Traveler» kom på radioen før, og han synes det er morsomt hver gang jeg er på radioen. Han har vel kanskje et litt annet forhold til det, for han er jo vant til at pappa spiller konserter, er på radio og på tv. Så for ham er det veldig naturlig. Men han er glad i musikk, sier han.

34-åringen håper imidlertid ikke at Leonel vil satse på en karriere som «popstjerne» når han blir stor.

- Nei. Jeg håper at han skal bli rørlegger, eller revisor, eller et eller annet litt praktisk. Noe mer trygt. Jeg tenker at hvis jeg tar ham med på mye ting nå, konserter og i studio, så vil han kanskje gå motsatt vei når han skal ha et sånt ungdomsopprør i tenårene. Og da er det ganske stor sjanse for at han skal bli revisor. Det håper jeg hvertfall, humrer han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg skammer meg ikke

Se Vinnie snakke om sønnen og karrieren nedenfor:[obj:media:9025]