- Jeg har lengtet etter drama

Som hentet ut fra en film-scene dyttet Ingrid Gjessing Linhave en gutt som dumpet henne utfor en bratt bakke i tenårene.

NYE PROGRAMLEDERE: Årets «Kvelden før kvelden» vil bli ledet av Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh, mens kokk Tom Victor Gausdal står for ribbestekingen. Foto: Ole Kaland, NRK
NYE PROGRAMLEDERE: Årets «Kvelden før kvelden» vil bli ledet av Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh, mens kokk Tom Victor Gausdal står for ribbestekingen. Foto: Ole Kaland, NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lillejulaften er det i år Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh som skal lage julestemning i NRKs «Kvelden før kvelden». Et program Ingrid alltid har drømt om å lede.

Den søte programlederen er nemlig så glad i jula at hun begynner å pynte allerede i oktober, og når hun foreslår juleverksted samtidig reagerer til og med barna hennes.

I et intervju med Dagbladets «God Torsdag», sier hun at hun er født med en overdose julestemning.

– Jeg tror jeg alltid har hatt litt for voldsomme drømmer. Voldsomme stemninger, voldsomme forelskelser. Jeg har lengtet etter drama, og har sett alle situasjoner og faser som en vakker film, forklarer hun til avisen.

I ungdomsårene lengtet hun desperat etter at det store skulle skje - sånn som på film - og levde seg derfor skikkelig inn i alle situasjoner.

– Da en gutt slo opp med meg, dyttet jeg ham ned en bratt bakke. Forholdet hadde kanskje vart i to uker, og han husket nok bare så vidt hva hva jeg het, men det var uansett drama. Så jeg prøvde å dytte ham. Du vet sånne scener fra Jane Austen-filmer og slå opp-scenen fra Bridget Jones.

- Jeg så for meg at vi skulle rulle nedover bakken, sånn veldig dramatisk, og så skulle han selvsagt skjønne at jeg var kvinnen i hans liv. Han skulle liksom våkne av det dyttet, se meg inn i øynene og si:«Å Ingrid, det er jo oss!», sier hun i intervjuet.

I dag er Ingrid gift med Jakob Linhave (38), som hun traff for 14 år siden, og sammen har de døtrene Iben Sofie (7) og Mynte Louise (4).
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer