- Jeg har langt fra noe spiseproblem

Sangstjernen slår tilbake mot ryktene.

LITE TID: - Tidsskjemaet mitt er så stramt at jeg ikke har så mye tid til å spise. Men jeg har langt fra noe spiseproblem, sier Lady GaGa. Foto: Stella Pictures
LITE TID: - Tidsskjemaet mitt er så stramt at jeg ikke har så mye tid til å spise. Men jeg har langt fra noe spiseproblem, sier Lady GaGa. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Lady GaGa, som egentlig heter Stefani Germanotta, har den siste tiden blitt plaget av falske rykter om at hun er plaget av spiseforstyrrelser. Selv avviser artisten dette på det sterkeste.

- Tidsskjemaet mitt er så stramt at jeg ikke har så mye tid til å spise. Men jeg har langt fra noe spiseproblem, sier 24-åringen til Times Magazine.

Samtidig insisterer GaGa på at hun ikke lenger rører ulovlige stoffer. Selv om hun indirekte  forsvarer bruken enkelte stoffer.

- Litt ecstasy av og til har aldri drept noen. Men selv bruker jeg ikke narkotika. Jeg rører ikke kokain lenger, og ikke røyker jeg. Vel, kanskje en enkelt sigarett - med whisky - når jeg jobber, hevder hun overfor magasinet.

Årsaken er enkel, ifølge suksessartisten. Hun vil nemlig bevare stemmen så langt det er mulig.

- Følelsen av at stemmen er frisk på scenen er veldig spesiell. Jeg tar vare på meg selv, sier Lady GaGa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Lady Gaga klar for Oslo