EKSMANNEN INN I SERIEN: I sesong tre av «Himmelblå» dukker Marits (spilt av Line Verndal) eksmann Terje opp.  Foto: NRK - Liv Ask
EKSMANNEN INN I SERIEN: I sesong tre av «Himmelblå» dukker Marits (spilt av Line Verndal) eksmann Terje opp. Foto: NRK - Liv Ask Vis mer

- Jeg har lagt mye av skylden på eksen

Marits eksmann dukker opp i «Himmelblå».

SEHER.NO:  Søndag er det premiere på den etterlengtede tredje sesongen av «Himmelblå». Og nok en gang er det duket for dramatikk på Ylvingen.

I den tredje sesongen dukker nemlig eksmannen til Line Verndals (37) karakter, Marit, opp på øya. Og Terje, som spilles av Kyrre Hellum, er den som så langt har fått mye av skylden for det meste som har gått galt i hovedpersonens liv.

I et ferskt intervju med VG forteller Verndal at det ikke bare var lett å få «eksmannen» inn i serien. Verndal har nemlig jobbet så lenge med karakteren til Marit at hun har en klar oppfatning av hvor mye galt eksmannen har gjort. 

- Jeg hadde skrevet så lang bakhistorie for Marit før Terje kom inn, så jeg vet ikke hvordan møtet var for Kyrre. Jeg har lagt veldig mye skyld på eksen, sier hun til avisen.

Også Hellum innrømmer at det var litt spesielt å skulle tre inn i en rolle som har blitt omtalt så negativt tidligere i serien.

- Terje er jo omtalt en del ganger tidligere - i rimelig negative ordelag, så min jobb var å snu opinionen, sier han, og forteller også at det var rart å komme inn i en serie som allerede er så etablert.
 
Skuespilleren var nemlig på prøvespilling for rollen som Kim før suksess-serien begynte. Denne rollen gikk senere til Edward Schultheiss. 

- Det var spesielt for meg å komme inn når det eksisterer to sesonger fra før av. Men det var interessant å skulle inn i noe etablert, i og med at det var noe sammenfellende for karakteren og meg privat. Da Kim ble den han ble, er dette helt perfekt, sier skuespilleren.

«Himmelblå» vises er på NRK 1 søndager klokka 20.10. Se Seher.no sin TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Brudd for «Himmelblå»-Line