- Jeg har lært noe av nedturene mine

Erik Bertrand Larssen har hjulpet idrettskjendiser som Suzann Pettersen og Martin Johnsrud Sundby til suksess. Nå skal han hjelpe vanlige mennesker som sliter i TV3-programmet «Betrands metode».

SEOGHØR.NO: Erik Betrand Larssen har gjort suksess som mentaltrener, forfatter og foredragsholder.

Fra å coache stjerner som Suzann «Tutta» Pettersen (33), Petter Northug (29) og Martin Johnsrud Sundby (30), skal han nå hjelpe «mannen i gata» i sitt nye program, «Bertrands metode», på TV3.

I den første episoden, som sendes torsdag kveld, møter han Odd Rønningsveen som er misfornøyd med tilværelsen i kjølvannet av et samlivsbrudd.

Se intervjuet med Erik Bertrand Larssen og de første «Betrands metode»-deltakerne øverst i saken!

Overfor Seoghør.no innrømmer den profilerte coachen at heller ikke han alltid har vært på topp.

- Jeg har også hatt nedturer og oppturer i livet. Men jeg har nok vært heldig som har lært noe av de, jeg har blitt tvunget til å lære noe, forteller Larssen.

Saken fortsetter under bildet.

Mentaltreneren mener at for mange velger å holde seg i en komfortsone, og at dét å ha det tøft og vanskelig kan gjøre det lettere også å oppleve de store høydene.

Livsforvandling

I «Bertrands metode» er det å endre måten man tenker på, en viktig nøkkel. Odd Rønningsveen sier til Seoghør.no at livet hans er blitt forvandlet etter at han tok mot til seg og meldte seg på programmet.

- Heldigvis, får jeg si, så har jeg fått meg en kjæreste som er viktig for meg. Hadde jeg ikke vært med i programmet, ville det sikkert vært den samme gamle tralten i stedet, forteller han med et bredt smil.

Camilla Holand, som får hjelp av Larssen i annen episode av «Bertrands metode», avslører at Erik Betrand Larssen har forandret måten hun ser på verden.

- Jeg får så mye tilbakemeldinger på at jeg er roligere, tryggere, gladere... Folk ser det på meg, sier hun til Seoghør.no.

«Bertrands metode» har premiere på TV3 torsdag kveld klokken 20.30.

TUNG TILVÆRELSE: Butikkslakter Camilla Holand, som får hjelp i annen episode av «Bertrands metode», slet med å finne gode øyeblikk i en hektisk arbeids- og familiehverdag.  Foto: TV3
TUNG TILVÆRELSE: Butikkslakter Camilla Holand, som får hjelp i annen episode av «Bertrands metode», slet med å finne gode øyeblikk i en hektisk arbeids- og familiehverdag. Foto: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: - Har aldri følt slik smerte før