- Jeg har lært å ta vare på meg selv

Åge Sten Nilsen har blitt mer forsiktig etter scenekollapsen i mai.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ikke alt gikk etter planen da Åge Sten Nilsen (43) sto på scenen under Queen-hyllesten «The show Must Go On» i Oppdal i slutten av mai. Den rutinerte artisten var psykisk og fysisk utslitt og måtte bryte konserten med seks låter igjen. I tiden etter har Nilsen vært med nøye med å slappe av før opptredener.

- Jeg har lært at man skal ta vare på seg selv. I hvertfall i noen timer før konserten, sier han til Seoghør.no.

Men artisten trapper ikke ned sitt hektiske arbeidsprogram. Nylig lanserte han og Wig Wam sin nye plate «Wall Street» og allerede i midten av juli står han på scenen igjen. Nilsen er produsent og gjesteartist under Michael Jackson tribute-showet som spilles på Oseberg kulturhus i juli.

- I sommer gjør jeg bare gjestevisitt i «The Thrill». Egentlig har jeg et ambivalent forhold til Michael Jackson. Han hadde en musikkstil som ikke var min greie på 1980-tallet. I dag har jeg  lært å sette pris på musikken, men jeg har nok ikke det forholdet til Jackson som man skal ha hvis man skal fronte en slik forestilling.

Men Åge er hovedpersonen når Queen-showet «The show Must Go On» skal settes opp i Las Vegas neste år.

- Det er stas, men folk er folk. Der det er folk er det musikkglede.

Men før det venter en etterlengtet sommerferie for den travle entertaineren.

- Jeg tar med datteren min til Tyrkia og kanskje blir det tid til en hoppe-på-tur senere. Nå har ikke jeg så mye familie lenger, så det blir nok mye tid å ta seg en tur på byen i Tønsberg.  

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Halve Norge tror at jeg er homo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer