ELSKER SEG SELV: Demi Lovato fortalte denne uken på «The Ellen DeGeneres Show» at hun er ferdig med å bry seg om hva folk måtte mene om bildene hun poster i sosiale medier. Video: Bilder med tillatelse fra TV3 Vis mer Vis mer Vis mer

Demi Lovato:

- Jeg har lært å elske meg selv

Sangeren åpnet opp om kroppspresset og netthetsen da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show»

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den amerikanske låtskriveren og sangeren Demi Lovato (25) har ikke lagt skjul på at hun har slitt med både spiseforstyrrelser og rusproblemer tidligere.

Det siste året skal stjernen ha funnet en indre styrke som hun ikke har opplevd tidligere. I mandagens utgave av «The Ellen DeGeneres Show» var Demi gjest, og da fortalte hun om utviklingen hun har hatt den siste tiden.

25-åringen åpnet seg for Ellen DeGeneres (59), og forklarte at Youtube-dokumentaren «Simply Complicated», som hadde premiere i høst, lot henne jobbe med problemene sine. Spesielt med spiseforstyrrelsen, selv om det gjorde henne utilpass.

Demi innrømmet i tv-intervjuet at spiseforstyrrelsen fortsatt er noe hun sliter med og må få hjelp til.

- Jeg har virkelig jobbet mer enn noensinne med meg selv det siste året, fortalte hun til Ellen.

  • Se mer i videoen øverst i saken!

Ignorerer netthetsen

Demi fortalte videre at hun har lært å elske seg selv, og at hun mener det synes gjennom bildene hun publiserer i sosiale medier.

- Jeg deler flere bilder i badetøy i sosiale medier, og jeg ønsker å vise fansen min at det er mulig for dem å elske seg selv også.

Artisten la ikke skjul på at hun fortsatt er kritisk til bildene sine før hun velger å legge dem ut på sosiale medier, men at hun trosser tankene og legger dem ut uansett.

In ❤️ with this bathing suit... 😌🍒💋

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)

25-åringen fortalte videre at hun har begynt å ignorere hetsen hun får i sosiale medier, og at hun har tatt makten fra nettrollene ved å ikke la hetsen gå inn på seg på samme måte som før.

- Hvis jeg ser negativitet synes jeg bare synd på dem, for hvem er det som egentlig legger igjen en negativ kommentar på noens profil på internett?, sa Demi til Ellen.

Saken fortsetter nedenfor.

When you match your bed 😎💗

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)

​Den sprudlende artisten kunne også avsløre at hun skal ut på en turné med navnet «Tell Me You Love Me», sammen med DJ Khaled.

​Snek med kokain på flyet

Demi Lovato har virkelig hatt det tøft opp gjennom årene. Hun blestjerne mens hun ennå var et barn, og i 2012 fortalte hun at hun endelig var blitt rusfri etter et opphold på en avrusningsklinikk.

Men i dokumentarfilmen sin «Simply Complicated» avslørte hun at det kun var et spill for galleriet.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i dokumentaren.

Ifølge Page Six røpet 25-åringen at hun på denne tiden var så avhengig av det ulovlige rusmiddelet kokain, at hun smuglet det med seg og tok det med i skjul overalt.

- Jeg snek det med meg på fly, jeg snek det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden ... Jeg var rusa i to måneder, der jeg brukte det hver dag, fortalte hun i dokumentaren.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>MISBRUKTE KOKAIN:</strong> Demi Lovato prøvde sitt første ulovlige rusmiddel 17-åring, og hun legger ikke skjul på at hun elsket det. Her avbildet som 17-åring under premieren av filmen «Camp Rock 2 ». Foto: NTB Scanpix
MISBRUKTE KOKAIN: Demi Lovato prøvde sitt første ulovlige rusmiddel 17-åring, og hun legger ikke skjul på at hun elsket det. Her avbildet som 17-åring under premieren av filmen «Camp Rock 2 ». Foto: NTB Scanpix Vis mer

​Demi var kun 17 år da hun prøvde kokain for første gang.

Om hendelsen sa hun i dokumentaren, ifølge Billboard, at hun var redd fordi moren hadde fortalt henne at hjertet kunne sprenge hvis man tok det, men at hun valgte å gjøre det allikevel, og at hun elsket det.

Tydde til vold

Hollywood-stjernen har aldri lagt skjul på at hun har slitt psykisk, og har tidligere uttalt at hun trodde hun ville dø før hun fylte 21 år.

I dokumentarfilmen uttaler flere av hennes kjendisvenner seg, blant annet Nick Jonas (25). Artisten, som er broren til ekskjæresten Joe Jonas (28), kommer inn på et av hennes mørkere øyeblikk.

<strong>CAMP ROCK-GJENGEN:</strong> Fra venstre Nick Jonas, Demi Lovato, Joe Jonas og Kevin Jonas. Foto: NTB Scanpix
CAMP ROCK-GJENGEN: Fra venstre Nick Jonas, Demi Lovato, Joe Jonas og Kevin Jonas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Og plutselig skjedde denne episoden, sier Nick, og sikter til at Demi tydde til vold på et fly.

Demi skulle ta flyet sammen med «Disney»-kollegene i «Jonas Brothers» i 2008 og hjemreisen fra Peru skal hun ha slått Alex Welch, en av sine dansere, rett i ansiktet.

Det ble senere spredt bilder av den skadde, der hun tydelig fikk et blåmerke fra slaget, og Ifølge Daily Mail fikk aldri danseren noen unnskylding fra sangeren.

LES OGSÅ: Hver dag er en kamp for å holde seg edru

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer