«Paradise Hotel» 2017:

- Jeg har kyssa alle på hotellet

Deltakerne var ærlige på premierefesten av «Paradise Hotel». 

- MISTET TELLINGEN: I kveld, mandag 13. mars, er det premiere på den nye sesongen av Paradise Hotel. Se & Hør møtte deltagerne på premierefesten, hvor de avslører hvor mange de har kyssa i løpet av oppholdet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag kveld var det duket for premieren av den niende sesongen av den dramafylte realityserien «Paradise Hotel».

Realitydramaet, hvor flere unge deltakere sjekker inn på et luksushotell i Mexico, har opp gjennom årene vist alt fra kjærlighet, krangling, sex, fyll og en god dose humor på TV.

I år sjekker ti gutter og fem jenter inn samtidig på det hotellet, og er klare for å vise seg frem mandag til torsdag i flere uker fremover.

Og som vi har fått sett i de tidligere sesongene, sparer ikke deltakerne på noe for den norske seerfansen.

Mye kyssing

Seoghør.no var til stede da deltakerne skulle få se den første episoden sammen mandag kveld. Festen ble avholdt på Stratos i Oslo, og vi spurte deltakerne om hvordan oppholdet hadde gått for seg.

Kyssing var noe av det deltakerne trakk fram.

  • Se video øverst i artikkelen!

- Jeg tror jeg kyssa omtrent alle på hotellet, sier Andrea Sveinsdottir, som er en av deltakerne i årets sesong, til Seoghør.no på premierefesten.

KYSS: Det blir mye kyssing mellom deltakerne under innspillingen av realityserien. Foto: Sølve Hindhamar
KYSS: Det blir mye kyssing mellom deltakerne under innspillingen av realityserien. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

I kjent stil er leken «flasketuten peker på» en klassiker under oppholdet for deltakerne.

- Det er jo «flasketuten peker på» som får kjørt seg, så jeg tipper alle har kyssa med alle, sier deltaker Morten Botten på festen.

Var på Utøya

KYSSET ALLE: Mens noen ikke helt hadde tellingen på hvor mange man hadde kysset, var det andre som hadde kysset alle. Foto: Sølve Hindhamar
KYSSET ALLE: Mens noen ikke helt hadde tellingen på hvor mange man hadde kysset, var det andre som hadde kysset alle. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Nytt i år er at det er fokus på kvinner med sterk personlighet, der hver og en av dem har bein i nesa og er trygge på seg selv.

Blant dem er Sofie Nilsen som var en av mange ungdommer som var på Utøya under terrorangrepet for snart seks år siden.

- Jeg vil absolutt si at opplevelsen har gjort meg sterkere. Utøya førte med seg veldig mye vondt for veldig mange, så jeg skulle jo selvfølgelig ønske at det aldri hadde skjedd. Men å oppleve noe sånt har også gjort meg til den jeg er i dag. Jeg måtte fort bli voksen. Det var veldig tøft, sier hun.

PREMIERE: Mandag kveld var årets deltakere klare å se første episode av årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar
PREMIERE: Mandag kveld var årets deltakere klare å se første episode av årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Mange søkere

Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, sier at han er fornøyd med årets sammensetting av deltakerne.

- Årets sesong byr på alt det «Paradise Hotel»-fansen ber om: Drama, romantikk, intriger, allianser og vanskelige valg. Deltakerne er håndplukket ut av en skyhøy bunke med søknadspapirer, og vi gleder oss stort til å vise dem frem for tv-seerne, sier han.

Saken fortsetter under videoen:

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

- Mye originalt i år

Blant mange nye fjes i årets sesong, får vi også se noen kjente fjes hos mange. Halvor Harsem (28), den selvutnevnte kongen av Briskeby og bedre kjent som «kong Halvor», har nemlig tatt over rollen som web-reporter for TV3s Viafree.

Tidligere er det Rasmus Wold (24) og Vida Lill Gausemel Berge (26), som har utfylt rollene som web-reportere.

Til Se og Hør kunne han avsløre at det vil bli mange bra temauker denne sesongen, noe han tror byr på mye moro.

- Det er mye originalt i år. Jeg sitter ikke veldig mye i kontrollrommet og følger med på det som skjer, men det jeg ser i sanntid er veldig morsomt.

Premieren sendes på TV3 klokken 22.30 i kveld!

PARADISE: Halvor Harsem aka Kong Halvor har en ærlig prat med kamerateamet på Paradise Hotel 2017. Her avslører han blant annet hvem han ser på som sin største motstander, og hva hans hemmelige plan er. Video: TV3 Vis mer

Les også: Her er de nye «Paradise»-bildene av Triana

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer