HAR GRUET SEG: - Jeg er litt mer for de lange kjolene. Men jeg får bare drite i det, jeg har fått de leggbeina jeg har - og har jo forsåvidt skapt dem litt selv underveis også, sier Kari Traa til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
HAR GRUET SEG: - Jeg er litt mer for de lange kjolene. Men jeg får bare drite i det, jeg har fått de leggbeina jeg har - og har jo forsåvidt skapt dem litt selv underveis også, sier Kari Traa til Seher.no. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer

- Jeg har kviet meg for disse korte kjolene

Kari Traa avslørte lårene med vilje.

Publisert
Se video med Kari Traa og Egor Filipenko nederst i saken!

SEHER.NO: Forrige uke ble det klart at den tidligere freestyle-stjernen Kari Traa (37) er en av kjendisene som i høst blir å se i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Men det er ikke alt 37-åringen gleder seg like mye til i forhold til dansedeltagelsen.

- Jeg tenkte at i dag skal jeg ha på meg noe kort, så har folk på en måte sett det. Da er lårene mine avslørt. Neida, men jeg har kviet meg litt for disse korte kjolene, jeg er litt mer for de lange. Men jeg får bare drite i det, jeg har fått de leggbeina jeg har - og har jo forsåvidt skapt dem litt selv underveis også. Det skal nok gå bra, sier Traa når Seher.no møter henne i forbindelse med «Skal vi danse»-lanseringen i Oslo i forrige uke.

I oktober i fjor ble det kjent at den tidligere skijenta og kjæresten, ekstremsportutøveren Lars Haukom, hadde fått sitt første barn sammen. Og i forrige uke kunne Seher.no avsløre at den alltid like blide jenta ser på «Skal vi danse» som en mulighet til å komme i form etter fødselen.

At den knallharde dansetreningen blir utfordrende å få til, det legger hun ikke skjul på. Dommerne er imidlertid ikke noe hun frykter.

- Den treningen jeg har gjort innebærer liksom å pumpe vekter - selv om jeg i freestyle jo ble dømt av dommere jeg også. Jeg er vant til både gode og dårlige karakterer, så det er vel ikke dommerne jeg skal være mest nervøs for, mener hun.

Sammen med sin dansepartner Egor Filipenko skal altså Kari Traa kjempe seg inn i hjertene til hundretusener av spente TV-seere. I fjor hadde Filipenko Aylar Lie som dansepartner, og den gang kom paret på en knallsterk annenplass. 

Til Seher.no erkjenner Egor at han er glad for at han fikk den partner han fikk.

- Jeg er absolutt heldig sånn sett! Hun har jo konkurrert og trent lenge, hun har et mål - og så skal hun krabbe seg fremover mot målet. Sånn fungerer det med dansen også. Hun har litt erfaring, men samtidig har hun aldri har gjort dette før, sier han.

Kari Traa på sin side er glad for at Egor er av den sterke sorten. Det har hun nemlig allerede fått merke på kroppen.

- Han har jo hatt litt lettere damer å drasse rundt på, nå får han bomba fra Voss. Men han er sterk, det har han vist. Han har faktisk løftet meg - og jeg må si jeg følte meg trygg der oppe, forteller hun lattermildt til Seher.no.
 
«Skal vi danse» har sesongpremiere på TV 2 10. september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det sparer jeg til soverommet

Se video med Kari Traa og Egor Filipenko her:[obj:media:9861]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer