HELGEKJÆRESTE:  - Jeg velger å plukke ut det beste ved at jeg har mulighet til å være singel i uka, og så har jeg en kjæreste i helgene og på ferier. Det fungerer veldig bra, sa God Morgen Norges Wenche Andersen på TV fredag. Foto: TV 2
HELGEKJÆRESTE: - Jeg velger å plukke ut det beste ved at jeg har mulighet til å være singel i uka, og så har jeg en kjæreste i helgene og på ferier. Det fungerer veldig bra, sa God Morgen Norges Wenche Andersen på TV fredag. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg har kun kjæreste i helgene

TV 2-kokken Wenche Andersen trives med å være singel fire dager i uka.

SEOGHØR.NO:   I fjor ble det kjent at TV 2-kokken Wenche Andersen (58) hadde fått ny kjæreste. God Morgen Norge-profilen hadde nemlig funnet lykken med Øyvind Lunde.

Det forelskede paret viste seg sammen for aller første gang på premieren på James Bond-filmen «Skyfall».

Wenche er kjent for å verne om privatlivet, men under fredagens «God Morgen Norge»-sending åpnet det populære TV-kokken opp om sitt eget forhold. TV 2-profilen og kjæresten er nemlig ikke sammen på ukedagene, men tilbringer kun tid med hverandre i helgene. Paret bor også hver for seg.

- Jeg velger å plukke ut det beste ved at jeg har mulighet til å være singel i uka, og så har jeg en kjæreste i helgene og på ferier. Det fungerer veldig bra. Det passer for oss siden vi er veldig opptatt med jobb begge to, vi er ganske sære begge to, har behov for egentid begge to og da går det fint, forteller Wenche til «God Morgen Norge».

- Så vil sikkert mange si at «da er hun ikke singel, for da kan hun jo høste det gode i helgene», som kanskje veldig mange ikke har mulighet til i singeltilværelsen. Mange er alene en fredag, lørdag eller søndagkveld. Så jeg er veldig heldig, forteller Wenche under direktesendingen.

Men selv om paret ikke tilbringer tid sammen i ukene, er det ikke fritt frem alikevel. Wenche forteller at forholdet er basert på tillit.

- Nei jeg går ikke på byen å sjekker og sånn. Det er ikke fritt frem fra mandag til fredag. Eller vi har ingen avtale på det, men det handler jo om at man stoler på hverandre. Jeg føler meg ganske priviligert.

Paret har nå vært sammen i rundt ett år. Men når Wenche får spørsmål om hun kan se for seg at de noensinne vil bli samboere, er svaret krystallklart.

- Nei! Det tror jeg ikke. Det handler om at vi møttes i voksen alder. Da har man et liv med familie og egne venner, som selvfølgelig også blir felles, men jeg kjenner at det er veldig godt å være meg. Jeg har behov for den egentiden, sier Wenche under sendingen på TV 2.


LES OGSÅ:    Nå har hun ny kjæreste