- Jeg har kreft

TV-stjernen Larry Hagman har fått kreft, men er ved godt mot.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Larry Hagman spilte J.R Ewing i TV-serien «Dallas». Han lar seg ikke stoppe av kreften og begynner snart å spille inn en ny utgave av serien.  Foto: All Over Press
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Larry Hagman spilte J.R Ewing i TV-serien «Dallas». Han lar seg ikke stoppe av kreften og begynner snart å spille inn en ny utgave av serien. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Larry Hagman, kjent som oljebaronen J.R Ewing i 1980-tallsserien «Dallas» sjokkerte fans og presse da han fredag fortalte at han har fått kreft. Amerikaneren er ved godt mot og tok det hele med humor.

- J.R kom seg unna med alt – bestikkelser, utpressing og utroskap, men jeg ble tilslutt tatt av kreft, sier han ifølge nettstedet RadarOnline.

80-åringen går ikke nærmere inn på hvilken type kreft han har, men sier at han regner med å bli helt frisk.

- Jeg vil at alle skal vite at det en vanlig form for kreft som fint går an å behandle.

Selv om han nylig fylte 80 år har ikke Hagman sluttet å jobbe. Snart begynner han innspillingen av en ny versjon av «Dallas» .

- Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å jobbe med et program jeg elsker, med mennesker jeg er glad i. Alle vet at ingenting stopper J.R!
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har han falt av vannvogna?