- Jeg har kontakt med en av jentene daglig

Men «Jakten»-bonden Roar Husetuft gjør hva han kan for å skjule kontakten for datteren.

TØFF HVERDAG: - Det er helt klart vanskelig. Det er et hemmelighetskremmeri, som gjør at man må begrense kontakten. Det er vanskeligere enn et «vanlig» forhold, sier «Jakten»-bonden Roar Husetuft, som her er avbildet med to av sine friere, til Sehe Foto: TV 2
TØFF HVERDAG: - Det er helt klart vanskelig. Det er et hemmelighetskremmeri, som gjør at man må begrense kontakten. Det er vanskeligere enn et «vanlig» forhold, sier «Jakten»-bonden Roar Husetuft, som her er avbildet med to av sine friere, til Sehe Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag skal bøndene i «Jakten på kjærligheten» foreta nok et valg, og denne gangen skal de alle fire velge hvilke tre friere som får bli værende på de forskjellige gårdene.

Førde-bonden Roar Husetuft (31) har en datter på syv år, men har valgt å ikke si noe som helst til henne om hans endelig valg, som ennå ikke er vist på TV.

- Jeg har ikke røpet noe, nei. Det er jo ikke alltid så lett for en 7-åring å holde slikt hemmelig. Nå har det seg også slik at hun er i ferd med å begynne å kjenne frierne ved navn. Hun lurer på om jeg vil velge en som har barn fra før, og om det blir å få flere unger i hus etter hvert, forteller Roar til Seher.no.


Men 31-åringen velger altså å holde det meste hemmelig - også for datteren. Skulle han få seg kjæreste, er det nemlig noe som TV 2 selv skal avsløre - gjennom TV-programmet.

- Men jeg lurer jo litt på hva hun mener om jentene innimellom da. Og så sier jeg til henne at jeg kanskje får kjæreste til jul, forteller han.

- Har du fått deg kjæreste, Roar?

- Det kan jeg ikke kommentere, men det er en jente som jeg har kontakt med daglig, ja, røper Husetuft, som ikke legger skjul på at nettopp det byr på utfordringer i det daglige.

Spesielt når han også skal holde «forholdet» skjult for blant annet datteren.

- Det er helt klart vanskelig. Det er et hemmelighetskremmeri, som gjør at man må begrense kontakten. Det er vanskeligere enn et «vanlig» forhold. Men jeg kan røpe så mye som at hun har vært på besøk på gården min - også etter at serien har vært ferdig innspilt, forteller «Jakten»-bonden til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Håper at TV 2 ikke fokuserer på dette  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer