- Jeg har konstant dårlig samvittighet

Victoria Beckham blir dratt mellom barna og karrieren.

DÅRLIG SAMVITTIGHET: Victoria Beckham forteller at hun alltid har dårlig samvittighet når hun er borte fra barna. Foto: All Over Press
DÅRLIG SAMVITTIGHET: Victoria Beckham forteller at hun alltid har dårlig samvittighet når hun er borte fra barna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Victoria Beckham (39) har alt det en jente kan drømme om. Hun har en kjekk ektemann, driver et suksessrikt klesmerke og har fire vakre barn.

Nå innrømmer den tidligere popstjernen at hennes hektiske livsstil gjør at hun konstant har dårlig samvittighet ovenfor barna.

- Jeg tror man føler seg dratt mellom to ting, tror ikke du? Sa Victoria om sin egen situasjon da hun besøkte London's Royal Festival på søndag.

- Men jeg har fantastiske mennesker som planlegger kalendren og alt blir gjort med hensyn til barna. Så hvis det er foreldrekveld på skolen, skuespill eller en annen stor anledning, planlegger jeg resten av livet mitt rundt det, så jeg alltid kan være der for barna.

Victoria og David har tre gutter og en jente. Brooklyn (14), Romeo (10), Cruz (8) og Harper (21 måneder).

- Barna er alltid min hovedprioritet og det har de også alltid vært. Jeg står opp tidlig om morgenen for å høre de i leksene sine før skolen starter, og er oppe sent med en baby og 14år gamle Brooklyn som nekter å legge seg.

Victoria forteller at hun også ofte tar med seg barna på jobb.

- Jeg elsker å ha med meg barna på kontoret. Mine løper alltid rundt i gangene. 

LES OGSÅ:   - Gir opp artistkarrieren


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer