- Jeg har kommet nærmere meg selv

Den MGP-aktuelle artisten snakker ut om tiden etter skilsmissen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 27 år etter at hun representerte Norge sammen med Ingrid Bjørnov og «Dollie de Luxe» i 1984, gjør Benedicte Adrian (47) sitt MGP-comeback med den nydannede trioen «United» på Ørlandet lørdag kveld.

«United» består foruten Adrian av artisten Haji og rapperen Sirius, som vant TV 2-programmet «Norske talenter» i 2010, som sammen skal kjempe om å bli Norges bidrag under Eurovision-finalen i Azerbadjan i mai med låta «Little Bobbi».

- Vi er veldig, veldig forskjellige, men det er en låt som gjør at vi passer sammen, sier Sirius til Seher.no.

Benedicte Adrian flyttet i fjor høst fra ektemannen og deres hjem i Frankrike etter å ha bodd der i 12 år, og tok samtidig med seg barna Alexia (9) og Victor (11) hjem til Norge etter bruddet.

Og med en ny hverdag i Norge, og den kommende MGP-deltagelsen, føler den erfarne artisten at hun nå får være seg selv i større grad enn da hun bodde i Frankrike.

- Jeg har kommet nærmere meg selv og min identitet, som i veldig stor grad er jobben min. Jeg har truffet endel kvinner som liker godt å være hjemmeværende med fire unger og sånn, og jeg har kjent litt på at det ikke er meg. Jeg mister meg selv litt hvis jeg ikke kommer ut og finner på noe «skøy», sier Benedicte Adrian til Seher.no, og legger til at årene som husmor i Frankrike likevel har vært lært henne noe.

- Jeg har blitt veldig mye flinkere til å lage mat, så sånn sett var det veldig nødvendig å sende meg ut på en litt sånn kokkeskole i Frankrike, sier Adrian spøkefullt.

Etter å ha gjennomgått skilsmissen fra ektemannen gjennom 13 år, er Benedicte klar på hva som er det viktigste i livet. 

- Jeg hadde ikke planlagt å gifte meg for å bli skilt, men hvertfall femti prosent av de som gifter seg blir skilt. Så hva skal vi si til vår døtre når de pynter seg og gleder seg til å gifte seg? Det jeg sier er bare: Skaff deg en utdannelse. Sørg for å ha et eget liv, egen inntekt, egen identitet, egne venner. Venner er det viktigste. Det har folk sagt til meg i alle år, at partnere kommer og går, men det er vennene som består. Det er det som er det aller viktigste i livet, sier artisten til Seher.no.

Adrians to barn har bodd i Frankrike hele livet, og også de har måttet venne seg til en ny hverdag i Norge. Men ifølge lørdagens MGP-deltager har flyttingen til Norge gått strålende for dem begge.

- De synes det er deilig, de elsker det. Og så har de den rikdommen å ha to land, to kulturer og to språk. De kan kjøre ping-pong mellom de to tingene og velge det beste fra de to verdenene. Det går bra med dem. De trives godt i Norge og har alltid vært stolte av å være norske. De snakker bra norsk, og det går veldig bra, sier Benedicte Adrian til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Skilles etter 13 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer