- Jeg har kommet i bedre form etter fødselen

Kari Traa blir bare slankere og slankere. Se video!

<strong>I BEDRE FORM:</strong> - Ja, jeg føler det, jeg har vel blitt litt mer «fit». Jeg føler meg i bedre og bedre form for hver dag som går, sier Kari Traa, som danser med Egor Filipenko, til Seher.no. Foto: Stella Pictures
I BEDRE FORM: - Ja, jeg føler det, jeg har vel blitt litt mer «fit». Jeg føler meg i bedre og bedre form for hver dag som går, sier Kari Traa, som danser med Egor Filipenko, til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Kari Traa og Egor Filipenko nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere freestyle-kjøreren Kari Traa (37) er en av deltagerne i årets «Skal vi danse» på TV 2. Under programmets lansering i august uttalte Traa til Seher.no at hun hadde et mål om at hun på denne måten kunne komme i bedre form etter at hun fødte en liten jente i fjor høst.

- Jeg tenkte at jeg skulle komme i form etter fødselen, og at jeg skulle begynne å trene litt. Med «Skal vi danse» har jeg liksom et mål og trene mot. Det er liksom litt lettere enn å trene bare for å få vekk noe fett, sa hun til Seher.no den gang.

Da Seher.no møtte den blide 37-åringen etter at dans nummer to var overstått lørdag, la hun ikke skjul på treningen også har gitt resultater. Ingen hemmelighet er det heller at Kari Traa allerede ser mye bedre ut etter noen uker med beinhard dansetrening.

- Ja, jeg føler det, jeg har vel blitt litt mer «fit». Jeg føler meg i bedre og bedre form for hver dag som går - selv om dansen ikke er slitetrening. Men man er jo i bevegelse hele tiden, sier hun til Seher.no.

- Du ser enda litt slankere ut, Kari...

- Synes du det? Tusen takk, stjerne til deg! Kyss i panna, tusen takk. Jeg har gått videre i dag, og får skryt i tillegg. Det kan ikke bli bedre enn det, sier hun lattermildt.

Sammen med sin dansepartner Egor Filipenko har Traa gjort det bra på parketten så langt. Lørdag ble de to belønnet med 30 poeng av de fire i dommerpanelet. 

- Det er kjempedeilig at vi er videre, man blir så lettet. Vi har svevd på en sky en liten stund. Men vi var de første som ble ropt opp da, så vi slapp jo og vente som mange av de andre, samstemmer Kari og Egor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det gjør vondt dypt inn i hjertet  

Se video med Kari Traa og Egor Filipenko her:[obj:media:10046]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer