EGEN KOKK: Karsten Warholm (t.v) har blitt en favoritt hos mange nordmenn. I et nytt intervju avslører han sitt nye tiltak for å bli best. Her avbildet sammen med Helene Olafsen og Stian Blipp. Foto: NTB Scanpix
EGEN KOKK: Karsten Warholm (t.v) har blitt en favoritt hos mange nordmenn. I et nytt intervju avslører han sitt nye tiltak for å bli best. Her avbildet sammen med Helene Olafsen og Stian Blipp. Foto: NTB ScanpixVis mer

Karsten Warholm:

- Jeg har «kjøpt» meg egen kokk

Avslører spesielle tiltak for å bli best mulig.

Karsten Warholm (22) har de siste årene klatret opp til å bli en av både landets - og verdens - beste idrettsutøvere. Under idrettsgallaen tidligere i år hentet han hjem priser for både «beste mannlige utøver», «utøvernes pris» og «årets navn».

Den sjarmerende løperen fra Ulsteinvik er kjæreste med Oda Djupvik, som har vært en viktig støttespiller for 22-åringen.

Personlig kokk

Likevel valgte han en annen løsning da han kjøpte leilighet i Nydalen i Oslo tidligere i år. I stedet for å bli samboer med kjæresten, valgte nemlig Karsten å la tre kompiser flytte inn.

Torsdag morgen var idrettsutøveren gjest på P3morgen, hvor han fortalte at han trives godt med kompisgjengen, og at alle guttene er likestilt i leiligheten hans.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HISTORISK: Karsten har fått mye oppmerksomhet for dette uttrykket. Bildet er tatt da 22-åringen vant VM-gull på 400 meter hekk under VM i friidrett i London. Foto: NTB Scanpix
HISTORISK: Karsten har fått mye oppmerksomhet for dette uttrykket. Bildet er tatt da 22-åringen vant VM-gull på 400 meter hekk under VM i friidrett i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel var det kanskje det faktum om at 22-åringen har «kjøpt» seg egen kokk som sjokkerer mange. Lattermildt fortalte Karsten at han har fått en helt egen personlig kokk, som lager både lunsj og middag til ham. Frokosten står han for øvrig for selv.

- Jeg tenkte at det var fantastisk. Jeg var veldig dårlig når det gjelder matvaner, men nå måtte jeg ha alt på stell, forteller han.

Karsten satser nemlig stort på idretten, og da må alt ligge til rette for at han skal kunne bli så god som mulig. Likevel avslører den sjarmerende 22-åringen at kompisene han bor sammen med ikke får dra nytte av at han har ansatt en kokk.

STRÅLTE SAMMEN: Karsten Warholm og Oda Djupvik på Idrettsgallaen i starten av januar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
STRÅLTE SAMMEN: Karsten Warholm og Oda Djupvik på Idrettsgallaen i starten av januar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- De får ikke noe av maten min, nei, svarer han raskt.

- Jeg måtte ta litt tak. Jeg er lat og et B-menneske, men nå var det på tide å få ting litt mer på stell. Hvis det skal fortsette i den retningen jeg ønsker, så må jeg ta visse tak. Dette kan være med på å bidra kvaliteten, og så kan jeg konsentrere meg mer på det jeg liker, som er løping, sier han.

Karsten innrømmer at han kjøper seg frihet, slik at han kan gjøre det han vil.

- Sånn sett er det en god investering som kan hjelpe meg, fortsetter han.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

GULL: Karsten Warholm var mildt sagt sjokkert da han kom i mål under VM-finalen i 400 meter hekk. - Jeg følte jeg hadde sett et spøkelse, sa han til pressen. Etter seieren, unngikk flere utøvere å gratulere verdensmesteren. Video: Reuters / Scanpix Vis mer

Får støtte av kjæresten

Livet til 22-åringen ble så godt som snudd på hodet i 2017. Karsten ble historisk i norsk sammenheng da han tok VM-gull på 400 meter hekk under VM i friidrett i London på sensommeren.

Etter den utrolige prestasjonen var den sympatiske løperen ikke sen med å trekke frem støtten han har mottatt underveis, blant annet fra kjæresten.

- Bak dette ligger det en del arbeid, og familien er nødt til å være fleksibel for at dette skal gå. Kjæresten min bor jo i Ulsteinvik, så hun har ikke sett så mye til meg. En tålmodig dame, absolutt, sa Warholm til Dagbladet.

For Oda er Karsten akkurat den samme gutten hun ble kjæreste med rett før jul for snart fire år siden.

- Karsten er akkurat slik folk ser ham. Han er en kjernekar. Alt er bare fantastisk med ham, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Fant lykken med 17 år yngre kvinne

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Får kjeft etter dette koselige bildet

Får kjeft etter dette koselige bildet

- Hun opererer seg for å imponere Tristan

- Hun opererer seg for å imponere Tristan

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

John Arne Riise og Louise Angelica blir foreldre

John Arne Riise og Louise Angelica blir foreldre

- Jeg er ikke sikker på hva som skjer framover

- Jeg er ikke sikker på hva som skjer framover

Slik reagerer eks-kona på sjokkforlovelsen

Slik reagerer eks-kona på sjokkforlovelsen

Fyller 40 år - se Gunhilds store forvandling

Fyller 40 år - se Gunhilds store forvandling

Trygler om hjelp etter frekt innbrudd

Trygler om hjelp etter frekt innbrudd

«Photoshop-tabben» skaper reaksjoner

«Photoshop-tabben» skaper reaksjoner

Nå bekrefter hun babynyheten

Nå bekrefter hun babynyheten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255