HOLDT PÅ Å TA SITT EGET LIV I PILLERUS: Åge Aleksandersen hevder han ikke husker noe av episoden i 1969 hvor han prøvde å ta sitt eget liv i pillerus. Foto: SCANPIX
HOLDT PÅ Å TA SITT EGET LIV I PILLERUS: Åge Aleksandersen hevder han ikke husker noe av episoden i 1969 hvor han prøvde å ta sitt eget liv i pillerus. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har kjent på selvmordsfølelsen flere ganger

Men Åge Aleksandersen hevder han ikke husker noe av episoden som nesten kostet ham livet....

Publisert
SEHER.NO: Livet til artisten Åge Aleksandersen (62) hang i en tynn tråd da han i 1969 ble lagt inn på sykehus etter å ha skåret over begge håndleddene i pillerus.

Den dramatiske episdoen er beskrevet i den nye biografien "Åge - Historien om Norges største rocker".

"Åge hadde fått en akutt psykose, og noe må ha utløst den. Han visste ikke hva det var i pillen han svelget, men tippet på dårlig LSD" står det i boken ifølge Dagbladet.

Åge Aleksandersen skal i flere år ha slitt med tungsinn.

Til Dagbladet sier Åge at han ikke husker mye av den dramatiske situasjonen, men at han har kjent på selvmordsfølelsen flere ganger.

- Ja, det har jeg. Å ja. Men den episoden kan jeg desverre ikke fortelle mye om - jeg husker ikke mye av det.

Den folkekjære artisten innrømmer også at har blitt redd for få dø, etter hvert som han blir eldre.

I 2007 ble han innlagt under en ferie på Gran Canaria på grunn av hjerteproblemer og i 2010 ble Aleksandersen sendt til sykehus i Norge med ambulanse etter et illebefinnende.

- Jeg er redd for å dø. Når du nærmer deg en viss alder, går du i flere begravelser. Det nærmer seg ubønnhørlig.

- Eller jeg er ikke så bekymret for døden, men veien dit. JEg har jo vært udødelig. De siste åra  har jeg mistet de beste vennene mine. Bang, og det er over. Omgangskretsen min er borte. Det merker man, sier Åge til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Åge vraket "Lys og Varme"

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer