EN STORM AV FØLELSER: Carl Espen Thorbjørnsen var dypt rørt da Se og Hør traff ham etter at han rundet av semifinalene med den sterke balladen «Silent Storm». Foto: FamFlynet Norway
EN STORM AV FØLELSER: Carl Espen Thorbjørnsen var dypt rørt da Se og Hør traff ham etter at han rundet av semifinalene med den sterke balladen «Silent Storm». Foto: FamFlynet NorwayVis mer

- Jeg har kjent på kjærlighetssorgen

«MGP»-favoritten Carl Espen Thorbjørnsen bruker de vonde følelsene som inspirasjon i kampen om finaleseier.

SEOGHØR.NO: Carl Espen Thorbjørnsen (31) rørte hele Norge med sin følelsesladde ballade under «MGP»-finalene i Oslo Spektrum lørdag kveld - og 10. mai representerer han Norge i den internasjonale finalen i København.

Den lavmælte bergenserens bidrag heter «Silent Storm», og er skrevet av artisten Josefin Winther (27), som er kusinen hans.

Hun kjenner talentet svært godt, og har skrevet sangen slik hun opplever ham – som en stille storm av følelser.

Den single sangeren fra Bergen vet hva han ser etter i en kjæreste – og legger ikke skjul på at han har opplevd å både finne og miste den store kjærligheten.

– Det må være et eller annet ved dem som gjør at jeg ønsker og strever etter å bli et bedre menneske. Jeg har hatt én sånn før. I en liten periode for tre år siden.

Så du har kjent på kjærlighetssorgen?

– Ja. Det hender at jeg tenker på det når jeg synger, innrømmer Carl Espen.

NÆRE VENNER: Carl Espen poserte sammen med sin stolte kusine og låtskriver, Josefin Winther. - Vi vokste opp sammen, så hun er som en søster for meg, forteller bergenseren. Foto: FamFlynet Norway
NÆRE VENNER: Carl Espen poserte sammen med sin stolte kusine og låtskriver, Josefin Winther. - Vi vokste opp sammen, så hun er som en søster for meg, forteller bergenseren. Foto: FamFlynet Norway Vis mer

Selv om han kan gå en svært travel tid i møte, avviser han slett ikke at han vil ta seg tid til en kjæreste om han treffer den rette - og at han absolutt drømmer om å stifte familie.

- Det hadde vært veldig hyggelig. Jeg har veldig lyst på barn og å få en vanlig, norsk kjernefamilie. Det hadde vært veldig fint, forteller sangeren.

Årets finale i «Melodi Grand Prix» sendes på NRK1 lørdag kveld klokken 19.55.

LES OGSÅ: Jeg har en hemmelig kjæreste