Synnøve Skarbø:

- Jeg har kjent ham en stund

Bekrefter ny flamme.

RØPER: Synnøve Skarbø avslører ny flørt i sin egen podkast. Foto: Kristoffer Myhre/ TVNorge
RØPER: Synnøve Skarbø avslører ny flørt i sin egen podkast. Foto: Kristoffer Myhre/ TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I jula 2018 kunne programleder og podkastvert Synnøve Skarbø (50) avsløre at det var slutt mellom henne og kjæresten, den åtte år yngre fallskjermjegeren og barnevernspedagogen Per-Øyvind Skaarnes. De to hadde vært et par siden 2010.

- Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal begynne å grine, jeg vil ikke bli sentimental. Dette er skikkelig, skikkelig vanskelig, sa hun i sin egen podkast, «Synnøve og Vanessa» den gang.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

Romantisk ferie

Siden da har Skarbø flere ganger snakket om singeltilværelsen i podkasten, som hun har med venninnen Vanessa Rudjord (45). Denne gangen kunne hun imidlertid dele en nyhet mange lyttere har ventet i spenning på.

Podkastverten har nylig vært på ferie langs den italienske kysten, og har delt hyppige oppdateringer med sine over 60 000 følgere på Instagram.

Det har imidlertid fått fansen til å lure - hvem er det egentlig som tar disse bildene?

- Det var en nydelig ferie. (...) Men, jeg reiste jo ikke alene dit. Jeg har fått mange spørsmål på Instagram når jeg har lagt ut bilder av meg selv: «Hvem er det som har tatt bildene?», sier hun fnisende, og fortsetter:

- Da tenkte jeg at nå er tida moden for å fortelle at jeg reiste dit med en type. Eller en mann. Eller en kavaler, som foreldrene mine ville sagt - hvis navn og identitet skal være ukjent enn så lenge.

Se og Hør har i skrivende stund ikke lykkes i å få en kommentar fra Synnøve Skarbø.

SKAL VI RYDDE?: Synnøve Skarbø har en hektisk høst i vente, med både dansing og rydding på agendaen. I første episode av hennes nye program «Synnøve rydder opp - kjendis» besøker hun Else Kåss Furuseth. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Skarbø blir åpenbart fnisete når hun snakker og forteller at hun synes det er flaut og ubehagelig å snakke om, men legger til:

- Jeg har kjent han en stund, så det er ikke akkurat flunkende nytt dette her.

Foreløpig vil hun ikke dele så mye mer om den nye flammen, men understreker at det var en vellykket tur. Så gjenstår det å se om 50-åringen etter hvert også vil dele identiteten på denne mystiske mannen.

Etterlengtet barn

I 2012 fikk Skarbø og ekskjæresten dattera Lydia sammen, og førstnevnte har uttalt at hun skal gjøre alt hun kan for at datteren skal ha det bra, også med tanke på bruddet.

Hun var et etterlengtet barn. Den populære programlederen hadde vært singel i flere år, og den berømte biologiske klokken tikket faretruende. Jubelen sto derfor i taket da de fikk vite at de ventet barn.

Nå har de delt foreldreansvar for Lydia, noe Skarbø syntes var veldig tøft i starten.

BLI MED HJEM: Synnøve Skarbø drar hjem til blant andre Per og Bahareh i sitt nye ryddeprogram. Vis mer

- For nå, når det er oss to, så er det oss to. Det er ikke noen som kan avlaste i løpet av dagen. Jeg kan ikke bare si at hun skal gå til pappa. Iblant sier hun at hun skulle ønske at jeg og pappa var kjærester. «Det forstår jeg», sier jeg da. Det har 50-åringen tidligere uttalt i et intervju med Dagbladet Magasinet.

Likevel innrømmet Skarbø at hun og datteren har fått et sterkere bånd etter bruddet - til tross for det hun beskrev som en meget dårlig samvittighet for at hun har «tatt fra datteren hele familien».

LES OGSÅ: Prinsessens ektemann «tatt på fersken»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer