GIR SEG: Signe Tynning gir seg som programleder i God morgen Norge på TV 2. Hun skal jobbe i redaksjonen. Her er hun med medprogramleder Peter Moi Bubresko. Foto: Se og Hør
GIR SEG: Signe Tynning gir seg som programleder i God morgen Norge på TV 2. Hun skal jobbe i redaksjonen. Her er hun med medprogramleder Peter Moi Bubresko. Foto: Se og HørVis mer

- Jeg har kjent at det er tyngre for kroppen

Signe Tynning angrer ikke på avgjørelsen om å slutte som programleder i «God Morgen Norge».

SEOGHØR.NO: Hun har vært programleder for TV 2-programmet «God Morgen Norge» i 15 år. Men nå gir Signe Tynning (54) seg i rollen. Hun skal jobbe i redaksjonen.

GODE KOLLEGER: Wenche Andersen (tv), Peter Moi Bubresko og Signe Tynning trives med å jobbe sammen. Bubresko har tidligere uttalt at han har vært livredd for å forsove seg til sending. Foto: NTB scanpix
GODE KOLLEGER: Wenche Andersen (tv), Peter Moi Bubresko og Signe Tynning trives med å jobbe sammen. Bubresko har tidligere uttalt at han har vært livredd for å forsove seg til sending. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tynning forteller til bladet Her og Nå at hun gleder seg til en mer normal arbeidsdag, der hun ikke må stå opp klokken halv fire om morgenen.

- Det å få normal arbeidstid vil være bra for helsen. Et liv med faste og normale rutiner er helsebringende. Turnus med høyt tempo tror jeg ikke er tingen. Selv med turnusfri kan man aldri ta seg helt inn igjen. Jeg har kjent at det er tyngre for kroppen med av-og-på-livet, forteller hun.

Hun tror den nye hverdagen også blir positiv for familien.

- Familien har sett at jeg har måttet kaste inn håndkleet - som å sove litt lenger. Jeg tror de synes det skal bli godt å slippe alt dillet rundt det å ta hensyn til meg.

Saken fortsetter under bildet.

Også programleder Peter Bubresko har kjent den grytidlige arbeidsrutinen på kroppen. Han har tidligere fortalt til Seoghør.no hvordan han klarer å komme seg opp for å rekke sendingen.

- Jeg bruker mobiltelefonen som vekkerklokke, og den er på slik at den ringer klokken 4.43, 4.44, 4.45, 4.46 og så videre. I tillegg forhåndsbestiller jeg taxi, som kommer og henter meg. Og taxisjåfører ringer alltid hvis man ikke kommer ut til riktig tid.

LES OGSÅ: - Jeg var livredd for å forsove meg