- Jeg har kastet bort mye tid på slankekurer

«Ugly Betty»-stjernen America Ferrera er lei av å slanke seg.

FORNØYD: Nå er America Ferrera mer fornøyd med kroppen sin enn noen gang tidligere. Foto: Stella Pictures
FORNØYD: Nå er America Ferrera mer fornøyd med kroppen sin enn noen gang tidligere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Ugly Betty»-stjernen America Ferrera (28) orker ikke prøve å være noen ikke er lenger. I den siste utgaven av Cosmopolitan for Latinas snakker skuespilleren ut om hvor mye hun tidligere har mislikt sin egen kropp, og hvor mye hun misliker å vise seg fram for pressen.

- Jeg hater stort sett fotoshoots og jeg hater å være på den røde løperen. Jeg synes ikke jeg er så godt utstyrt når det kommer til presset om å være perfekt, men det synes jeg egentlig ingen er, sier hun ifølge Us Magazine.


SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Nå er 28-åringen mer fornøyd enn noen gang tidligere med sin egen kropp, og håper hun kan inspirere andre til å fokusere mer på talentene sine fremfor hvordan man ser ut.

- Hvor mye tid har ikke jeg kastet bort på slankekurer, og se hvordan jeg ser ut? Bruk heller tiden på å finne ut hva du kan bidra med her i verden. Og kom deg over hvordan i helvete rumpa di ser ut i de buksene.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg så ut som Ugly Betty

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer