- Jeg har kastet bort mye tid på slankekurer

«Ugly Betty»-stjernen America Ferrera er lei av å slanke seg.

FORNØYD: Nå er America Ferrera mer fornøyd med kroppen sin enn noen gang tidligere. Foto: Stella Pictures
FORNØYD: Nå er America Ferrera mer fornøyd med kroppen sin enn noen gang tidligere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Ugly Betty»-stjernen America Ferrera (28) orker ikke prøve å være noen ikke er lenger. I den siste utgaven av Cosmopolitan for Latinas snakker skuespilleren ut om hvor mye hun tidligere har mislikt sin egen kropp, og hvor mye hun misliker å vise seg fram for pressen.

- Jeg hater stort sett fotoshoots og jeg hater å være på den røde løperen. Jeg synes ikke jeg er så godt utstyrt når det kommer til presset om å være perfekt, men det synes jeg egentlig ingen er, sier hun ifølge Us Magazine.


SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Nå er 28-åringen mer fornøyd enn noen gang tidligere med sin egen kropp, og håper hun kan inspirere andre til å fokusere mer på talentene sine fremfor hvordan man ser ut.

- Hvor mye tid har ikke jeg kastet bort på slankekurer, og se hvordan jeg ser ut? Bruk heller tiden på å finne ut hva du kan bidra med her i verden. Og kom deg over hvordan i helvete rumpa di ser ut i de buksene.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg så ut som Ugly Betty

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer