<strong>OPPTATT?:</strong> Den populære deltageren avslører langt på vei at han har møtt en jente gjennom Idol-innspillingene. Foto: Thomas Horni / Seher.no
OPPTATT?: Den populære deltageren avslører langt på vei at han har møtt en jente gjennom Idol-innspillingene. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Jeg har «kanskje» møtt en jente

Hundrevis av jenter skriker etter «Idol»-finalisten Isak Knutsen Heim.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Isak nederst i saken!

SEHER.NO: Da Isak Knutsen Heim (15) fredag kveld gikk til finalen i «Idol», var det foran en fullsatt sal. Mye av grunnen til det var at flere enn hundre av deltagerens venner hadde stilt opp for å heie fra salen. Mange av de var jenter.

- Det er veldig koselig at så mange kommer for å se på meg, og det er bare koselig at det er så mange jenter som skriker, sier Knutsen Heim til Seher.no.

15-åringen avslører overfor Seher.no langt på vei at han har møtt en jente under «Idol»-innspillingene, men holder kortene tett til brystet.

- Ja, jeg har «kanskje» møtt noen, sier han uten å utdype.


Knutsen Heim syntes naturlig nok det var fantastisk å ta seg til finalen i «Idol». Følelsene var mange da navnet hans ble lest opp.

- Det var helt vilt. Var så mye som gikk gjennom hodet mitt, men først og fremst var jeg bare utrorlig glad.

Og selv om deltageren lenge har hatt favorittstempel i den populære TV 2-konkurransen, var han ikke sikker på at han skulle gå videre før han fikk beskjeden.

- Nei på ingen måte. Jeg var usikker helt fram til de ropte meg opp.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Brast i gråt da hun gikk videre[obj:media:10133]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer