- Jeg har jobbet hele livet for å ikke bli tråkket på

Men nå er det akkurat det som vil skje med Ellen DeGeneres. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-programleder og skuespiller Ellen DeGeneres (54) har nå fått sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

TV-stjernen hadde med seg konen Portia De Rossi, Idol-programleder Ryan Seacrest, Talkshow-host Jimmy Kimmel og moren Betty på seremonien.

Tidligere samme dag, skal Ellen ha twittret en melding til sine følgere:

- Jeg gleder veldig til å møte fansen her i Hollywood, når jeg nå får min stjerne på «Walk of Fame». Kom ned hvis du har mulighet!

Under serimonen var Ellen overbegeistret over hvor mange som hadde lyst til å dele øyeblikket med henne. Under talen gjorde Ellen det hun kan best, spøkte med tilskuerene:

- Det er utrolig. Jeg har i hele min karriere brukt mye krefter på at folk ikke bare skal tråkke på meg, bare for å nå et visst punkt der folk faktisk skal tråkke på meg. Det betyr så mye for meg at dere møtte opp alle sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Tjente seks millioner på seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer