- Jeg har jo vært på bunn hele veien

Denne gangen ble ikke ungpikeidolet Tommy Fredvang reddet.

PÅ 5. PLASS: Tommy Fevang endte på 5. plass i X Factor i fjor, i år ble det 5. plass i Skal vi danse, sammen med Rakel Kristina Aalmo. Foto: Scanpix
PÅ 5. PLASS: Tommy Fevang endte på 5. plass i X Factor i fjor, i år ble det 5. plass i Skal vi danse, sammen med Rakel Kristina Aalmo. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: - Dette måtte jo skje før eller seinere. Jeg har jo vært på bunn hele veien, sier Tommy Fredvang til Seher.no etter at han lørdag røk ut av Skal vi danse.

Hele ni 10-ere ble delt ut under showdansen i lørdagens Skal vi danse.

Etter at de fem danserne var ferdige var det Åsleik Engmark som ledet med sine 40 poeng, rett foran Aylar Lie, som fikk 39 poeng.

De tre som dermed lå dårligst an foran omdansen var Maria Haukaas Mittet med 35 poeng, Stig Henrik Hoff med 33 poeng og aller nederst Tommy Fredvang med 27 poeng. Og selv om Tommy er blitt reddet en rekke ganger fra danseduell, var flaksen hans slutt denne lørdagen.

For etter at seerne hadde avgitt sine stemmer var det nettopp Tommy som måtte ut av Skal vi danse, etter duell med Stig Henrik Hoff. Det var for øvrig første gang han måtte i duell, til tross for en rekke bunnplasseringer. 

- Det føles greit å ryke ut. Vi har hatt et fantastisk eventyr. «X factor» begynte 11. september og jeg kom på 5. plass. Skal vi danse begynte 11. september og jeg kom på 5. plass, sier Tommy Fredvang til TV 2 etter å ha blitt slått ut.

- Jeg har ikke tenkt så mye på presset. Nå begynner nytt eventyr, jeg har ny plate ute og skal på turné. Dette her har vært noe helt annet enn X factor fordi jeg har vært ute av komfortsonen min. Jeg føler jeg har vokst som menneske, sier Tommy Fredvang. 

Stig Henrik Hoff på sin side var strålende fornøyd med å ha blitt reddet. 

- Tusen takk til alle seerne som har stemt på oss. Fortsett med det, for det virker som vi trenger det, sa en tydelig lettet Stig Henrik Hoff.
 
Et samlet dommerpanel mente også at Stig Henrik fortjente en plass i kvartfinalen.

- Begge par har gitt oss noen gode øyeblikk, men min stemme går til Stig Henrik, sa Christer Tornell.

- Jeg forstår ikke at det er så forbanna gøy å danse duell, men begge danset klart bedre nå. Men Stig Henrik er helt klart min favoritt, sa Tor Fløysvik.

- Stig Henrik har levert bedre hele veien, og min stemme går til han, sa Karianne Gulliksen.

- Tommy, skulle du ryke i kveld så går du ut med flagget til topps. Min stemme går også til Stig Henrik, sa Trine Dehli Cleve.

Neste lørdag skal parene danse to danser hver.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg får jo litt ekstra hofter i denne