- Jeg har jo lyst til å vise frem magen min!

...og den gravide popstjernen Jessica Simpson trippet rundt på skyhøye hæler hele kvelden.

<strong>FLØRTET:</strong> Jessica Simpson og Eric Johnson flørtet og lo hele kvelden igjennom. Foto: All Over Press
FLØRTET: Jessica Simpson og Eric Johnson flørtet og lo hele kvelden igjennom. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av den gravide popstjernen nederst i saken!

SEHER.NO: Etter at Jessica Simpson (31) nylig bekreftet at hun endelig er gravid med forloveden Eric Johnson (32), har den søte popstjernen rett og slett blomstret opp stilmessig.

31-åringen er selvsikker i klesveien og har ikke, som mange andre gravide kjendisdamer, prøvd å skjule den voksende magen. Hun har til og med gått så langt at hun har hevdet at hun skal føde i høye hæler.

- Jeg kommer nok til å føde babyen i 10 cm høye YSL-hæler. I går var jeg hos legen og han sa «du er nødt til å få av deg dem der!, og jeg bare: «Unnskyld meg! Jeg skal føde i disse hælene!», fortalte en meget opplagt Simpson til nettstedet Us Magazine da hun og forloveden gjestet et event i New York denne uken.

De blivende foreldrene ankom arrangementet blide til tross for regnvær, og flørtet hele kvelden. Hun var ikledd en dyprød kjole og med - selvfølgelig - skyhøye matchende hæler til.

- Jeg elsker å gå med tettsittende klær. Man har jo lyst til å vise frem magen sin!, fortalte hun til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er en skam for legeyrket 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer