USMINKET: - Jeg har bare hatt forferdelig dårlig tid i dag, sa Aylar til Seher.no om årsaken til at at hun ikke hadde sminket seg før premieren på "Engler og Demoner". Foto: Stella Pictures
USMINKET: - Jeg har bare hatt forferdelig dårlig tid i dag, sa Aylar til Seher.no om årsaken til at at hun ikke hadde sminket seg før premieren på "Engler og Demoner". Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har jo ikke sminket meg engang!

Den norske modellen kom til kjendisfesten sist av alle.

Publisert
Se bildene fra "Engler og Demoner"-premieren nederst i saken!

SEHER.NO: Stjernene kom på løpende bånd under tirsdagens førpremiere av "Engler og Demoner" på Colosseum kino i Oslo. Sist av alle kom en småstresset Aylar Lie (25), som ikke la skjul på at hun følte seg noe ukomfortabel foran alle kameraene...

- Jeg har jo ikke rukket å sminke meg engang! ropte hun da fotografene svermet seg rundt henne.

- Jeg tuller ikke!
"Engler og Demoner" er basert på boka med samme navn - skrevet av Dan Brown - og som er solgt i hele 150.000 eksemplarer bare i Norge.

På den røde løperen kom de kjente ansiktene til syne fortere enn man kunne forestilt seg på forhånd. Av festklare kjendiser var blant andre Petter Stordalen, Dorthe Skappel og datteren Maria, Jan Thomas og mannen Christoffer Mørch Husby, Mira Craig, Stian Barsnes Simonsen, Trude Mostue, Jenny Skavlan, Christian Skolmen, Lene Alexandra Øien - i tillegg til nevnte Aylar.

- Jeg har ikke sett Da Vinci-koden, men jeg gleder meg til å se denne. Det er jo en storfilm, dette. Likevel, jeg har ingen høye forventninger, sier modellen til Seher.no.

25-åringen har den siste tiden vært svært opptatt med skolegang, og har derfor i stor grad holdt seg unna rampelyset. Til Seher.no forteller hun at sminkekommentaren ikke var ment som en spøk. 

- Nei, jeg tuller ikke. Jeg har bare hatt forferdelig dårlig tid i dag, smiler hun.

Kom på fest med kona
- Vi ønsker å ta publikum med inn i mystikkens verden og gjenskape følelsen fra filmen allerede når de ankommer Colosseum kino, sa markedssjef for Sony Pictures hos distributøren Walt Disney Studios Motion Pictures, Sandy Foyn-Notland, i forkant av tirsdagens arrangement.

Akkurat det var så rett, så rett. I forbindelse med premieren hadde nemlig arrangøren klart å konstruere en stemning som langt på vei gjenga den mystiske stemningen fra filmen. Og kjendisene så alle meget fornøyd ut da de ankom stedet.

- Dette har vi ventet lenge på. Vi gleder oss masse! sa Jan Thomas og mannen Christoffer Mørch Husby til Seher.no da de hastet inn på den storslåtte finalen.

NRK-profil Stian Barsnes Simonsen kom sammen med kona Janicke. Det forelskede paret var tydelig spente på det som ventet dem utover kvelden.

- Forventningene er høye. Jeg synes "Engler og demoner" er enda bedre enn "Da Vinci-koden". Og jeg gleder meg! Det blir veldig spennende, vi ville ikke gått glipp av dette, forteller paret til Seher.no.

Seher.no kommer tilbake med flere bilder og kommentarer utover kvelden.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Mamma så jentesexen på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer