<strong>BÅTULYKKE:</strong> Jensen var uheldig da hun var på fisketur på Kristi himmelfartsdag. Fem dager etter at hun ble skrevet inn på sykehus, var hun tilbake i sitt hjem. Men hun føler ikke hun presser seg for mye for å komme raskt tilbake. Foto: Se og Hør
BÅTULYKKE: Jensen var uheldig da hun var på fisketur på Kristi himmelfartsdag. Fem dager etter at hun ble skrevet inn på sykehus, var hun tilbake i sitt hjem. Men hun føler ikke hun presser seg for mye for å komme raskt tilbake. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg har jo ikke brukket hodet

Siv Jensen føler ikke hun presser seg for mye etter ryggbruddene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag dro Frp-leder Siv Jensen hjem fra sykehuset, etter at hun brakk ryggen på to steder i en båtulykke på Kristi himmelfartsdag. Fem dager etter ulykken var hun ute og gikk etter den alvorlige ulykken.

Seher.no var de første til å melde at Frp-lederen måtte til sykehus etter at hun falt i en båt i Oslofjorden. Jensen mener nå at hun ikke presser seg for mye for å komme raskt tilbake.

- Jens (Stoltenberg, red. anm.) har Bekhterevs sykdom, jeg har brudd i ryggen. Vi er tøffe partiledere. Og jeg har jo ikke brukket hodet. Jeg har bestemt meg for å lytte til min egen smerteterskel. Det er en fordel for meg å bevege meg så ryggen ikke stivner. Men jeg har bestemt meg for ikke å være dumdristig og ta for hardt i. Det kan straffe seg, sier hun i et intervju med VG.

Ifølge TV 2s partimålinger, som ble lagt fram tirsdag, fikk Frp en lav oppslutning på 14,5 prosent. Men Jensen slakter kritikken om at nestlederne i partiet ikke er gode nok til å fylle partilederens rolle.

- Akkurat det er det dummeste noen har uttalt mens jeg har vært på sykehus. Som sagt, vi er et team, sier hun til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det er vondt, men jeg er ved godt mot

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer