TILBAKE: - Nå skal jo Pia snart ha mammapermisjon så det blir en sånn evig stafett der vi tar over for hverandre. Men vi får bare se hva som skjer, sier en Guri Solberg om en mulig "Skal vi danse"-fremtid til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TILBAKE: - Nå skal jo Pia snart ha mammapermisjon så det blir en sånn evig stafett der vi tar over for hverandre. Men vi får bare se hva som skjer, sier en Guri Solberg om en mulig "Skal vi danse"-fremtid til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg har jo denne ungen...

TV 2-stjernen var endelig tilbake på gamle trakter - for første gang på en god stund...

Se videointervju med Guri Solberg nederst i saken!

SEHER.NO: Guri Solberg (33) var lørdag kveld tilbake i "Skal vi danse"-studioet i Nydalen for første gang siden hun og musikermannen David Vogt i slutten av juli ble foreldre til en liten jente.

- Jeg har jo denne ungen som jeg fikk for noen måneder siden, som jeg har holdt på med. Det har tatt noen måneder før vi har kommet oss ut på tur. Vi bor i Bergen, men nå er vi på Oslo-helg. Derfor tok det litt tid før jeg junne komme i studio, sier Guri Solberg til Seher.no.

Og for den erfarne programlederen ble det hele en uvant opplevelse.

- Det var kjempegøy. Jeg pleier ikke å være publikum på TV-program. Det har jeg vært i dag og det var helt storveis. Jeg har kost meg kost meg kjempemasse.

Guri Solberg har vært programleder for alle de tidligere sesongene av "Skal vi danse", men på grunn av fødselspermisjon har hun overlatt programlederjobben til Pia Lykke. Og Guri har gjort seg opp en klar mening om hvordan Pia klarer seg i jobben.

- Helt jævlig, sier Guri spøkefullt til Seher.no, før hun skynder seg å legge til: Kristian og Pia er et stødig og solid og flott programlederpar, og det ser alle.

Guri har foreløpig ingen konkrete planer om TV-comeback, men frykter likevel ikke at den gravide Pia Lykke har tatt over programlederjobben i "Skal vi danse" for godt.

- Det har jeg ikke tenkt så veldig mye på. Nå skal jo Pia snart ha mammapermisjon så det blir en sånn evig stafett der vi tar over for hverandre. Men vi får bare se hva som skjer, sier en lattermild Guri til Seher.no.

Og i mellomtiden har Guri mer enn nok med bare å være mamma.

- Det er stor stas. Det er enormt fint. Jeg kunne sagt veldig mye mer, men alt blir bare veldig klisjé. Jeg har det veldig fint, sier Guri til Seher.no om mammarollen.

Har du et tips om Skal vi danse-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no! 

LES OGSÅ: - Du har fått nok sjanser

Se Guris comeback i "Skal vi danse"-studioet her:

[obj:media:8133]