- Jeg har jo bare på meg BH!

Kathrine Sørland var kveldens dristigste i «Skal vi danse». Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Modell Kathrine Sørland (33) ble etter premieren utpekt som favoritten i «Skal vi danse» etter at hun fikk hele 39 poeng for sin vals med dansepartner Tom-Erik Nilsen.

LETTKLEDD PÅ GULVET: Kathrine Sørland stod for kveldens dristigste kjole i lørdagens utgave av "Skal vi danse" Foto: Lina Hekkli, Seoghør.no
LETTKLEDD PÅ GULVET: Kathrine Sørland stod for kveldens dristigste kjole i lørdagens utgave av "Skal vi danse" Foto: Lina Hekkli, Seoghør.no Vis mer

Lørdag kveld vakte hun nok en gang oppsikt på dansegulvet, men denne gangen for sitt dristige antrekk. Skjønnhetens sorte kjole var helt gjennomsiktig i magepartiet og avslørte Sørlands slanke figur. Modellen hadde kun en sort BH under.

- Jeg tenkte litt "ojsann, se på hu" da jeg så meg i speilet. Men jeg er vant til å gå på catwalk og sånn, så jeg tenker ikke så mye på det, sa hun til Seoghør.no etter at dansen var gjennomført.

Elsker å pynte seg

Tango og paso doble stopå plakaten under den andre sendingen og de kvinnelige deltagerne var svært flotte i dramatiske kjoler med nok av paljetter. Også Eirik Søftelands dansepartner Nadya Khamitskaya var svært vakker og sexy i sin gullkjole med dyp kløft.

Glitter og glam er noe Sørland trives med og har tidligere fortalt Seoghør.no at hun elsker å pynte seg.

- Jeg synes det er kult å våge litt, samtidig har jeg også en komfortsone. Jeg er veldig glad i joggedressen, men det er deilig å ha på seg høye hæler å føle seg litt fin. Det er noe med den følelsen man får når man står foran speilet og tenker: ja, nå så jeg bra ut - nå kan jeg gå ut døra.

Odds-favoritt

Sørland er foreløpig storfavoritten blant odds-selskapene. Etter å ha blitt historisk med hele tre tiere i premiereprogrammet, har modellen og programlederen styrket favorittposisjonen sin ytterligere - og har fått oddsen sin senket fra 3,5 til 2,5 hos spillselskapet ComeOn!.

Dette danset de lørdag:

Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya - tango til "Seven Nation Army"
Isabella Martinsen og Lars Alexander Wiulsrud - paso doble til "Trumpet Fiesta"
Rein Alexander og Marianne Sandaker - tango til "Are You Gonna Go My Way"
Jarl Goli og Alexandra Kakurina - paso doble til "Don't Cry For Me Argentina"
Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker - tango til "Maneater"
Carl I Hagen og Therese Cleve - paso doble til "Toreo Fino"
Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe - tango til "Look At Me"
Venke Knutson og Egor Filipenko - tango til "Undressed"
Pål Anders Ullevålseter og Anette Stokke - paso doble til "Espana Cani"
Kim Daniel Sannes og Elena Bokoreva Wiulsrud - tango til "Locked Out of Heaven"
Kathrine Sørland og Tom-Erik Nilsen - paso doble til "Viva El Toro"

LES OGSÅ: Nå skal han lære kjæresten å danse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer