<strong>LYKKELIG MOR:</strong> Venke Knutson fikk en påminnelse om hva livet egentlig handler om da den nyfødte sønnen Villas var hjertesyk. Den fem måneder gamle sønnen er i dag frisktmeldt. Her er artisten imidlertid avbildet med sitt første barn, datteren Vilma,  Foto: SCANPIX
LYKKELIG MOR: Venke Knutson fikk en påminnelse om hva livet egentlig handler om da den nyfødte sønnen Villas var hjertesyk. Den fem måneder gamle sønnen er i dag frisktmeldt. Her er artisten imidlertid avbildet med sitt første barn, datteren Vilma, Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har innsett hvor skjørt livet er

Venke Knutson gikk lykkelig gravid, uvitende om at den ufødte sønnen var alvorlig syk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars kom nyheten om at den norske artisten Venke Knutson (32) hadde blitt mamma for annen gang.  

Da virket det som at alt var i skjønneste orden med både mor og barn, men «Scared»-sangeren fikk sitt livs sjokk da det viste seg at lille Villas (nå 5 mnd) var alvorlig syk. Den nyfødte sønnen hadde nemlig en stor hjertefeil.

- Det ble en tøff start. Hele livet stoppet opp. Jeg trodde jeg hadde gått rundt med et friskt barn i magen. Legene sa det mest sannsynlig ville gå bra, men at ingenting var 100 prosent sikkert, sier Knutson til Dagbladet.
 
Sønnen fikk medisiner i påvente av videre behandling, og rett før sommeren ble han operert. Det var en omfattende operasjon, men Venke og ektemannen Thomas Wold måtte bare stole på legene. Og heldigvis gikk det bra. I dag er lille Villas frisktmeldt, men tobarnsmoren legger ikke skjul på at opplevelsen gav henne en støkk.

- Det har gjort noe med meg. Jeg har innsett hvor skjørt livet egentlig er. Men nå ser hjertet friskt ur, og livet har kommet i gang igjen. Dette tror jeg blir den beste høsten jeg har hatt noensinne, sier hun til Dagbladet - og understreker hvor takknemlig hun er over at familien kom seg igjennom hjertesykdommen.


Venke Knutson ville egentlig gi ut plate denne høsten, men sønnens sykdom gjorde at hun måtte legge alle slike planer fra seg. 32-åringen håper imidlertid å gi ut en ny singel før året er omme. Den vakre blondinen og ektemannen har fra før av datteren Vilma (2).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble sexmisbrukt og truet med pistol 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer