- DETTE ER FULLSTENDIG UKJENT FOR OSS: Et eventbyrå har tilbudt firmaer dansearrangamenter med profiler fra tv-serien "Skal vi danse", blant annet Katrine Moholt, uten at "Skal vi danse"-kjendisene eller TV2 har vært klar over det.  Foto: SCANPIX
- DETTE ER FULLSTENDIG UKJENT FOR OSS: Et eventbyrå har tilbudt firmaer dansearrangamenter med profiler fra tv-serien "Skal vi danse", blant annet Katrine Moholt, uten at "Skal vi danse"-kjendisene eller TV2 har vært klar over det. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg har ingenting med dette å gjøre!

Nå reagerer både TV2 og "Skal vi danse"-kjendisene...

SEHER.NO: Et event- byrå har tilbudt firmaer dansearrangamenter med profiler fra tv-serien "Skal vi danse", uten at "Skal vi danse"-kjendisene eller TV2 har vært klar over det.

"Hva med å lage en forrykende "Skal vi danse"-kveld på deres firma arrangement? Vi tilbyr nå et skreddersydd opplegg der en rekke av profilene fra tv-serien deltar og gjør deres egen "Skal vi danse"-kveld til virkelighet", skriver eventbyrået Kjentfolk i salgskatalogen for 2010.

- Dette er fullstendig ukjent for oss, sier både Kathrine Moholt og TV2 til Dagbladet.

Kathrine Moholt, som ble vinneren av "Skal vi danse" i 2007, var altså helt ukjent med at hun nå kan bestilles til et dansekonsept.

- Dette stemmer ikke. Jeg har ingenting med dette konseptet å gjøre, sier Moholt.

Etter Dagbladets sak droppet Kjentfolk "Skal vi danse"-navnet i markedsføringen.

- Vi tok umiddelbart kontatk med TV2 da saken kom på banen. Vi hadde en hyggelig samtale og beklager at merkevarenavnet har blitt brukt i konseptet og teksten - vi kommer til å endre dette til for eksempel dansekveld. Eneste grunnen til at Moholt ble nevnt var at hun var med den ene av de to gangene vi gjennomførte en dansekveld i firmasammenheng, sier daglig leder i Kjenttfolk til Dagbladet. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Synger i kjærlighetsjakten