STÅR PÅ EGNE BEN:  Sophie Elise Isachsen forteller bloggleserne at hun nå jobber med å gå mot lysere tider etter bruddet med Robin tidligere i år. Her fra innspillingen av TVNorge-programmet Norske Helter i desember. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STÅR PÅ EGNE BEN: Sophie Elise Isachsen forteller bloggleserne at hun nå jobber med å gå mot lysere tider etter bruddet med Robin tidligere i år. Her fra innspillingen av TVNorge-programmet Norske Helter i desember. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

- Jeg har ingen vonde følelser mot ham og det som en gang var

Slik svarer den nysingle bloggeren Sophie Elise på ekskjærestens uttalelser i media etter bruddet.

SEOGHØR.NO: I helgen bekreftet superblogger Sophie Elise Isachsen (21) at hun og Robin Johansson (21) hadde gjort det slutt etter over ett år som kjærester.

Søndag publiserte VG en sak hvor Robin kommenterer utroskapspåstandene, og på bloggen har Sophie Elise nå kommentert innlegget.

Mandag skriver hun i blogginnlegget:

«Ps: ja, jeg har sett det som står i VG som R har sagt, og det er helt OK. Jeg har ingen vonde følelser mot han og det som en gang var, selv om ting er vanskelig akkurat nå.. Men han er god og jeg vet at han er glad i meg. Dere er snille som bryr dere om meg også.»

BRUDD: Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson fotografert under Se og Hørs kjendisgalla i november i fjor. Kort tid senere gikk paret hvert til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson fotografert under Se og Hørs kjendisgalla i november i fjor. Kort tid senere gikk paret hvert til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Fort gjort at folk overdriver

På spørsmål fra VG om hva Robins kommentar til utroskapryktene er svarer han:

– Når man er synlig i media daglig er det fort gjort at folk begynner å snakke mye, og det er også fort gjort at folk overdriver, finner på ting og starter rykter. Jeg har ikke vært noen perfekt kjæreste, men jeg lærer av mine feil og kan bare komme styrket ut av dette.

Han bedyrer at de to eksene har daglig kontakt, og har en fin tone seg i mellom.

- Ikke min type

Paret ble sammen sensommeren 2014, og hun fortalte til Seoghør.no høsten samme år at hun til å begynne med ikke så på ham som en potensiell kjæreste - men at det plutselig sa «boom»:

- Han var ganske langt i fra den typen jeg vanligvis tiltrekkes av med tanke på personlighet. Han gjør mye ut av seg, er utadvent, festglad og en typisk «partysvenske».

Sophie Elise ble kåret til «Årets blogger» under Se og Hørs store Kjendisgalla i november.

FORBILDE FOR MANGE: Sophie Elise ble kåret til «Årets blogger» under Se og Hørs store Kjendisgalla i november. Her holder hun takketale på Chat Noir-scenen. Foto: NTB scanpix
FORBILDE FOR MANGE: Sophie Elise ble kåret til «Årets blogger» under Se og Hørs store Kjendisgalla i november. Her holder hun takketale på Chat Noir-scenen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kåret til én av Norges 50 mektigste mediepersoner

Harstad-jenta startet å blogge i 2011, og har gått fra å være en overfladisk rosablogger, til en jente med sterke meninger som ikke lar seg pille på nesen. Dette har gitt utslag, og på tampen av fjoråret ble hun kåret til en av Norges 50 mektigste mediepersoner av Medier24.

Hun havnet på en god 11.plass - foran mektige mediekvinner som forlagsredaktør i Aller Media og Se og Hør-sjefredaktør Ellen Arnstad (50) på 13.plass, kulturminister Linda Hofstad Helleland (38) på 14.plass og Kjersti Løken Stavrum (46), generalsekretær i Norsk Presseforbund, som havnet på 25. plass.

Begrunnelsen var som følger:

«Norges største blogger og en viktig «influencer». Har solid tak på unge damer, og har det siste året tatt steg i en mer seriøs retning. Representerer en utvikling som den tradisjonelle mediebransjen, med få unntak, fortsatt ikke har sett. Setter også dagsorden gjennom de tradisjonelle kanalene.»

Se Sophie Elise få «Årets blogger»-pris på Se og Hør-gallaen:

LES OGSÅ: - Dere må våkne opp

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.