- Jeg har ingen vonde følelser mot ham og det som en gang var

Slik svarer den nysingle bloggeren Sophie Elise på ekskjærestens uttalelser i media etter bruddet.

STÅR PÅ EGNE BEN:  Sophie Elise Isachsen forteller bloggleserne at hun nå jobber med å gå mot lysere tider etter bruddet med Robin tidligere i år. Her fra innspillingen av TVNorge-programmet Norske Helter i desember. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STÅR PÅ EGNE BEN: Sophie Elise Isachsen forteller bloggleserne at hun nå jobber med å gå mot lysere tider etter bruddet med Robin tidligere i år. Her fra innspillingen av TVNorge-programmet Norske Helter i desember. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen bekreftet superblogger Sophie Elise Isachsen (21) at hun og Robin Johansson (21) hadde gjort det slutt etter over ett år som kjærester.

Søndag publiserte VG en sak hvor Robin kommenterer utroskapspåstandene, og på bloggen har Sophie Elise nå kommentert innlegget.

Mandag skriver hun i blogginnlegget:

«Ps: ja, jeg har sett det som står i VG som R har sagt, og det er helt OK. Jeg har ingen vonde følelser mot han og det som en gang var, selv om ting er vanskelig akkurat nå.. Men han er god og jeg vet at han er glad i meg. Dere er snille som bryr dere om meg også.»

- Fort gjort at folk overdriver

På spørsmål fra VG om hva Robins kommentar til utroskapryktene er svarer han:

– Når man er synlig i media daglig er det fort gjort at folk begynner å snakke mye, og det er også fort gjort at folk overdriver, finner på ting og starter rykter. Jeg har ikke vært noen perfekt kjæreste, men jeg lærer av mine feil og kan bare komme styrket ut av dette.

Han bedyrer at de to eksene har daglig kontakt, og har en fin tone seg i mellom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer