- JEG HAR INGEN VENNER: Heidi Montag har den siste tiden støtt fra seg de fleste menneskene rundt seg. Foto: All Over Press
- JEG HAR INGEN VENNER: Heidi Montag har den siste tiden støtt fra seg de fleste menneskene rundt seg. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har ingen venner

- Men heldigvis er jeg mer sexy enn noensinne...

SEHER.NO:  Siden Heidi Montag (23) brøt sitt vennskap med Lauren Conrad for et par år siden, har hun enda ikke funnet seg noen ny bestevenninne - eller noen andre typer venner for den saks skyld.

- Jeg har ingen venner! De som later som later som om de er mine «venner» eller «familie» er enten gale, sinte, blakke eller bitre. De er løgnere, Twittret Montag mandags morgen.

«The Hills»-stjernen har den seneste tiden støtt fra seg de fleste rundt seg med sin bisarre oppførsel - inkludert å bruke 2.6 millioner kroner på legende krystaller, og å undegår ti plastiske operasjoner på en dag.

På Morsdagen i februar i år, uttalte Hedis mor, Darlene (47), at hun ikke lenger har kontakt med datteren. Kontakten ble brutt etter at Darlene viste misnøye over datterens operasjoner.

- Å ta disse plastiske operasjonene er det beste jeg har gjort i hele mitt liv. Uansett hva andre sier, for eksempel familiemedlemmer som forsøker å tjene penger på meg, er en løgn. Jeg har aldri følt meg mer sexy, mer lykkelig eller mer fantastisk. Nå ser jeg endelig ut som den personen jeg alltid har drømt om å være, skriver hun.

Alle Hedis kvinnelige «The Hills»-kollegaer brøt kontakten med den opererte stjernen på sesongavslutningen av «The Hills» 18. mai. Dette inkluderte Kristin Cavallari, Lo Bosworth, Audrina Patrige, Stephanie Pratt og til og med hennes egen søster, Holly Montag.

- Det virker som om du lever i en slags fornektelse. Du skjønner ikke hva som skjer, sa Audrina Patrige til Montag. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: «The Hills»-stjernen prøver å få moren arrestert