- Jeg har ingen venner igjen

Stjernens beste venn er en gitar...

ROMANSE: Twilight-stjernen har funnet tonen med kollega Kristen Stewart. Foto: Stella Pictures
ROMANSE: Twilight-stjernen har funnet tonen med kollega Kristen Stewart. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: For mange kan det se ut som om «Twilight»-stjernen Robert Pattinson (23) har alt. Millioner av hysteriske fans, en god mengde penger og en gryende romanse med motspiller Kristen Stewart.

Men i et nytt intervju avslører Pattinson at ikke alt er like lett. Han har nemlig mistet alle vennene sine i England. I tillegg sier han at berømmelsen har gjort ham paranoid når fans kommer bort til ham på gata.

Nå er den eneste trofaste kameraten hans en gitar, ifølge ham selv.

- Jeg har blitt tvunget til å bo på hotell de siste tre årene. Det er veldig frustrerende. En gang holdt jeg på å kjøpe meg et hus i Hollywood. Men heldigvis forsto jeg hvor dyrt det er, og jeg vet ikke en gang om jeg har en jobb neste år, sier han til The Sun.

- Gitaren min er mitt beste selskap, den følger meg hvor hen jeg reiser.

Etter at suksessen med «Twilight» tok av, hadde stjernen mindre kontakt med barndomsvennene i London. Det var først da han omsider kom tilbake til Europa at han forsto hva som hadde skjedd.

- Da jeg kom tilbake til London fant jeg ut at jeg hadde mistet hele mitt sosiale liv. Det er veldig vanskelig å opprettholde det når man ikke snakker med noen på over et år, sier han.

Nå prøver han imidlertid å gjenopprette kontakten han en gang mistet.

- Jeg prøver å komme i kontakt med gamle venner igjen via Skype (telefoni-applikasjon over Internett, red. anm.), sier han til The Sun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg liker å spille inn sex