- Jeg har ingen ting å skamme meg over

«Beverly Hills 90210»-stjernen Ian Ziering prøvde seg som Chippendale-danser.

CHIPPENDALE:  Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Ian Ziering debuterte denne helgen som Chippendale-danser i Las Vegas. Foto: FameFlynet
CHIPPENDALE: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Ian Ziering debuterte denne helgen som Chippendale-danser i Las Vegas. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Ian Ziering (49) har byttet ut skuespillerkarrieren med svarte dressbukser og sløyfe. Lørdag kveld gjorde 90-talls ikonet sin debut som danser for Chippendales.

Ziering har den siste tiden ligget i hardtrening for å komme i god nok form til showet og har tidligere forsvart valget om å strippe foran flere tusen skrikende fans.

- Det er et sexy, sensuellt show, og det stemmer at jentene blir ganske ville. Det er derimot ikke et skittent, skandaløst, dårlig produsert show. Det er flere i publikum som har sett meg på TV i badebukser enn som ikke har gjort det, så jeg har ingen problemer med å kle av meg foran de.

Vi gikk i bar overkropp på 90210, så jeg tar alt sammen ganske så piano. I den formen jeg er i nå, så har jeg ingen ting å skjemme meg over, sier Ziering til Contactmusic.com.

49-åringen er ikke den første berømte personen som velger å bli et medlem av den berømte gruppen. 98 Degrees-vokalist Jeff Timmons og «Baywatch»-stjernen Jeremy Jackson har  begge tidligere kastet seg inn i dansen sammen med Chippendales i Las Vegas.

LES OGSÅ:  TV-stjernen ble far på datterens 2-årsdag 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer