FRISK: Egil Olsen føler seg friskere enn noensinne som 73-åring.  Foto: NTB scanpix
FRISK: Egil Olsen føler seg friskere enn noensinne som 73-åring. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg har ingen smerter lenger

Egil «Drillo» Olsen gleder seg over at han ikke lenger plages av bekhterevs sykdom.

SEOGHØR.NO: Egil «Drillo» Olsen (73) slet i flere år med store smerter.

I et nytt intervju med Vårt Land sier han at han nå er helt frisk og smertefri.

På spørsmål om hva det beste livet har gitt ham, svarer den tidligere landslangssjefen dette:

– Flaks. Jeg er født i Norge og tilhører den mest velstående delen av befolkningen. Jeg føler også at jeg har vært heldig med helsa. Som 73-åring er jeg nesten helt frisk. Bekhterev-en er «brent ut» og jeg har ingen smerter lenger, sier «Drillo».

OPERASJONER: Egil Olsen har operert flere ganger, men er nå frisk. Foto: NTB scanpix
OPERASJONER: Egil Olsen har operert flere ganger, men er nå frisk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den åpenhjertige 73-åringen deler også av personlige øyeblikk.

- Et av de lykkeligste øyeblikkene i livet, var da jeg skjønte at hjerteflimmeret var over etter operasjon nummer to. Det er fantastisk å slippe at hjertet slår hulter til bulter.

Da Olsen fylte 70 år, fortalte han at treningen var blitt en viktig del av hverdagen.

- Jeg trener tre ganger i uken. Forfengelig har jeg aldri vært, men jeg liker ikke å bli tjukk. Kjerringa påstår at jeg er tre kilo for tjukk, så jeg jobber med den saken, sa han.

Bedre enn gjennomsnittet 

I dag er «Drillo» sunn og frisk, men det har kostet ham mange operasjoner. 

TØFF: Egil Olsen har fått utført en mislykket stær-operasjon, operert for grå stær, krystallsyke, 2 ryggoperasjoner, 2 hjerteinngrep, kunstig hofte i 1988 og en ankeloperasjon. Foto: Se og Hør
TØFF: Egil Olsen har fått utført en mislykket stær-operasjon, operert for grå stær, krystallsyke, 2 ryggoperasjoner, 2 hjerteinngrep, kunstig hofte i 1988 og en ankeloperasjon. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg er revmatisk, men jeg har ikke noen smerter lenger. Hjerteflimmeret er borte. Jeg har operert hoften, jeg har operert en ankel og operert ryggen to ganger. Men jeg har ikke noen smerter, og gjør det jeg har lyst til. Jeg har mindre plager nå, sa han til Her og Nå i 2012. 

Året etter  gjennomførte han en full service på kroppen hos Nimi (Norsk Idrettsmedisinsk Institutt). Bare en langpasning unna hans eget kontor på Ullevaal stadion. Og konklusjonen etter å ha testet kondisjon og hjerte- og lungekapasitet var absolutt godkjent.

- Jeg ligger litt bedre enn snittet i min aldersklasse, jeg er fornøyd med det. Jeg lever en stund til, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Har en hemmelig sønn i Danmark

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.