- JEG HAR INGEN PENGER IGJEN: Mange sperret opp øynene da den tidligere fotballstjernen Glenn Hysén i forrige uke meldte seg på arbeidsformidlingen i Gøteborg for å søke om dagpenger. Foto: STELLA PICTURES
- JEG HAR INGEN PENGER IGJEN: Mange sperret opp øynene da den tidligere fotballstjernen Glenn Hysén i forrige uke meldte seg på arbeidsformidlingen i Gøteborg for å søke om dagpenger. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg har ingen penger igjen

Den svenske fotballstjernen troppet overraskende opp på trygdekontoret...

SEHER.NO: På  1980- og 1990-tallet var Glenn Hysén en av Sveriges største fotballstjerner, og spilte for profilerte klubber som PSV Eindhoven, Liverpool og Fiorentina.

Men i motsetning til dagens toppspillere ble ikke Hysèn rik på suksessen. I slutten av forrige uke kom 49-åringen, som etter at han la opp har jobbet som ekspertkommentator for Viasat, inn på arbeidsformidlingen i Gøteborg ifølge Aftonbladet (ekstern lenke).

- Folk tror at jeg bader i penger, men slik er det ikke. Jeg har ingen penger igjen. Jeg har noe i pensjonsforsikring, men de får jeg ikke ut før jeg blir 60 og det er om ti år, sier svensken åpenhjertig.

Fotballstjernen vil ikke at folk skal synes synd på ham, men sier han ikke hadde peiling på hva han skulle gjøre da han kom inn dørene på arbeidsformidlingen.

Han håper imidlertid at han om kortest mulig tid kan få seg en ny jobb innen fotball.

- Jeg var på et informasjonsmøte, hvor man skulle sette opp en CV. Men det eneste jeg har gjort er jo og spille og kommentere fotball. Vi får se hva som skjer fremover, sier Glenn til Aftonbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paris' venn funnet død