<strong>SEXY:</strong> Skuespiller Kate Winslet viser seg fra en svært feminin og sensuell side i denne nye reklamekampanjen for klesmerket St. John. Hun understreker imidertid at kroppen hennes er «virkelig», ikke en «modellkropp».  Foto: Stella  Pictures
SEXY: Skuespiller Kate Winslet viser seg fra en svært feminin og sensuell side i denne nye reklamekampanjen for klesmerket St. John. Hun understreker imidertid at kroppen hennes er «virkelig», ikke en «modellkropp». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har ingen modellkropp

Men Kate Winslet ser likevel strålende ut i ny reklamekampanje.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Kate Winslet (35) har ikke bare gjort suksess på filmlerretet. «Finding Neverland»-stjernens delikate, lyse hudtone og sterke trekk har også gjort henne til en yndet modell innenfor reklamebransjen.

35-åringen, som er en av frontfigurene til kosmetikkmerket Lancôme, har blant annet latt seg fotografere i en sensuell reklame for leppestift, og jobbet med det sveitsiske klokkemerket Longines.

Nå er stjernen aktuell som modell for det amerikanske klesmerket St. John, og de ferske reklamebildene av skjønnheten viser henne igjen fra en svært sensuell side. Winslet er blant annet iført et par feminine, ettersittende kjoler som fremhever hennes flotte figur på perfekt vis.

Men «Mildred Pierce»-skuespilleren understreker at hun langt i fra ser på sin egen kropp som en «fotomodells kropp».

- Jeg har en virkelig, naturlig figur. Jeg prøver bestandig å formidle et budskap om styrke og femininitet gjennom fasongen min, sier hun ifølge TheMirror.

Den formfulle briten har overtatt rollen som St. Johns frontfigur etter sylslanke skjønnheter som Angelina Jolie, Karen Elson og Gisele Bündchen. Det kan altså virke som at Winslets budskap om «normal» skjønnhet har begynt å gjøre seg gjeldende...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, nå er den helt forsvunnet!   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer