- Jeg har ingen kjæreste i sikte

Den norske programlederen har ikke tid til å date.

-IKKE TID TIL Å DATE: Ivar Christan «Ravi» Johansen sier han ikke har hatt tid til å date i sommer på grunn av sin nye programlederjobb på TV3. Foto: Stella Pictures
-IKKE TID TIL Å DATE: Ivar Christan «Ravi» Johansen sier han ikke har hatt tid til å date i sommer på grunn av sin nye programlederjobb på TV3. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten og programlederen Ivar Christian «Ravi» Johansen (36) har vært singel siden hans fire år lange ekteskap med Line Musæus tok slutt i 2011.

Til VG sier Ravi at han ikke har noen ny kjæreste i sikte, siden han har vært altfor travel med blant annet å spille inn det nye TV3-programmet «Småbruket».

- Det har overhodet ikke blitt mye dating i sommer, det blir for mye jobbing og reising til det. Jeg har ingen kjæreste i sikte heller, men om jeg har noen hemmelige beundrere må nesten høre med dem om, sier Ravi til avisen.

Isitt nye TV3-program «Småbruket», skal der urbane nordmenn som drømmer om et liv på landet kjempe om å vinne et småbruk. 

- Utfordringen blir å passe inn i bygda, for det er befolkningen som bestemmer hvem som vinner, sa Ravi - som tidligere har ledet blant annet «Idol» på TV 2 - tidligere i sommer til Seoghør.no om sin nye programlederjobb.

Foreløpig er det ikke kjent hvilken dato det nye programmet får premiere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Gir ut ny plate før jeg blir 40

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer