- Jeg har ingen i kikkerten akkurat nå

Single Henrik Thodesen synes at dama til Odd-Magnus Williamson har verdens kuleste stil. Selv vet han ikke hvordan han skal beskrive drømmedama.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker Henrik Thodesen (32) ble nylig singel etter å ha brutt med medieprofil Charlotte Thorstvedt (26). På lanseringsfesten til nettstedet imiintoyou.no røper han at han fremdeles er singel.

- Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive min drømmedame. Jeg må reboote det litt. Jeg har ingen i kikkerten akkurat nå.

- Men du kan finne noen i kveld?

- Ja, det er klart. Det skjer fort.

Henrik er en av de første kjendisene som er intervjuet av imiintoyou.no's redaktør, Camilla Phil. Men 32-åringen er ikke overbegeistret for mote.

- Det er veldig vanskelig å ikke ha noe forhold til det i det hele tatt. Jeg kan juge i dag og si at det er blant mine topp tre interesser, sier Henrik med et lurt smil.

På spørsmål om hvordan han vil at jenter skal kle seg, er han ikke helt sikker. 

- Jeg liker mye forskjellig. Det er vanskelig. Jeg liker at jenter kler seg om Camilla Phil. Jeg synes at Tina, dama til Odd-Magnus Williamson, har den kuleste stilen i verden. Bortsett fra at hun har en pels da, slutt med det, sier moromannen, som for tiden reiser rundt og underholder på kryss og tvers i Norge.

- Det er fint å møte andre enn sånne blærete oslogutter som meg selv. Bygdagirlsen er topp. I alle fall noen, andre er helt jævlige. Sånn som i Oslo. Det var to damer i Karmøy som var helt ville etter meg. De skreik, avslører han. 

Les også: Triana kom som mannMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer