- Jeg har ingen baktanker med dette

Kari Traa innrømmer at mange tror hun deltar i «Skal vi danse» med skjulte motiver. Se video!

HAR HØRT DET FØR: - Ja, dette begynner å komme opp nå. Det er mange som kanskje tror at jeg har sagt ja på grunn av businessen, innrømmer Kari Traa til Seher.no. Foto: Stella Pictures
HAR HØRT DET FØR: - Ja, dette begynner å komme opp nå. Det er mange som kanskje tror at jeg har sagt ja på grunn av businessen, innrømmer Kari Traa til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Kari Traa og Egor Filipenko nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det Stella Mwangi (25) som måtte forlate «Skal vi danse» etter å ha danset duell med den tidligere kulekjøreren Kari Traa (37).   

Kari Traa la skiene på hylla i 2006. Fire år tidligere startet hun Kari Traa AS, som har spesialisert seg på salg av klesmerket Kari Traa. Bedriften har vært en kanonsuksess for 37-åringen, noe skattelistene, som ble lagt fram fredag for litt over en ukesiden tydelig viser.

Der står hun nemlig oppført med en inntekt på 4.279.311 kroner, mens formuen hennes er på svimlende 20,3 millioner kroner.

Ifølge sponsorsjef i DNB Nor, Jacob Lund, som i 2002 var svært kritisk til at Kari Traa valgte å kaste klærne i en kampanje for Ultra Sport, betyr «Skal vi danse» vanvittig mye for merkevaren Kari Traa.

- Hun leverer - igjen - i «Skal vi danse». Slike mennesker synes folk at er kule. Hun trekker oppmerksomhet. Folk liker kule produkter av kule folk. Det er åpenbart at hun har økt markedsverdien sin gjennom dette, og det er også åpenbart at hun har bygd et solid grunnlag for videre vekst gjennom «Skal vi danse», sier han til Seher.no.

Mange har nok lagt merke til reklameplakatene som florerer gatelangs med Kari Traa i disse dager. Plakatene viser den tidligere skistjernen posere i ullundertøy på en låve omringet av sauer.

- Hvor mye har «Skal vi danse» betydd for karrieren din tror du, Kari?

- Ja, dette begynner å komme opp nå. Det er mange som kanskje tror at jeg har sagt ja på grunn av businessen. Men det har seg sånn at jeg bare sa det til en person på jobben at jeg ikke kom til å møte på jobb i høst - etter at permisjonen min var over. Jeg hadde ikke noen baktanker med å tenke at dette var bra for businessen - fordi jeg trodde ikke at jeg var så flink til å danse, sier hun til Seher.no.

37-åringen mener nemlig at det var lystene - og ikke pengene - som drev henne til å delta i TV-programmet.

- Jeg gjorde det fordi jeg hadde tid og lyst. Og «Skal vi danse»-deltagelsen er enda bedre enn jeg hadde trodd på forhånd. Den dagen det er over tror jeg det blir litt dødt etterpå. Litt som at verdenscupen er over.

- Men er det tilfelig at denne reklamekampanjen kommer nå - midt i «Skal vi danse»?

- Man skulle jo ta bilde, og så gikk det i trykken etterpå. Det tok én måned fra vi tok det til det er hengt opp nå. Det er jo kult at jeg fortsatt er med i dansen, men det hadde ikke gjort noe om jeg var ute. Folk som har fulgt med på dette, vet jo at jeg har danset. Men det var jo et bra sammentreff, spesielt etter at vi danset så bra forrige helg, mener Traa.

Planlagt eller ikke, skadelig er det i hvert fall ikke for den suksessfulle jenta.

- Søndag morgen i forrige uke var plakatene oppe. Tilfeldig timing! sier hun lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg burde bare ha holdt kjeft!

Se video med Kari Traa og Egor Filipenko her:[obj:media:10297]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer