BRÅTT BRUDD: Kelly Brook skal ha gjort det slutt fredag, etter å ha hørt om beskyldningene mot forloveden David McIntosh. Foto: FameFlynet
BRÅTT BRUDD: Kelly Brook skal ha gjort det slutt fredag, etter å ha hørt om beskyldningene mot forloveden David McIntosh. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg har ikke vært utro

«Shortsmannen» slår tilbake mot nye påstander, etter det overraskende bruddet med supermodellen Kelly Brook.

SEOGHØR.NO: Fredag kom den svært overraskende meldingen om at modellen og skuespilleren Kelly Brook (34) har gjort det slutt med sin forlovede, TV-profilen David McIntosh (28).

På grunn av at bruddet kom som lyn fra klar himmel for Kellys mange fans, begynte straks ryktene å svirre om at det skyldtes utroskap fra Davids side.

Søndag sto en kvinne som heter Sarah Harper frem i avisen The Sun og hevdet hun hadde vært Davids elskerinne.

POPULÆR: Kelly Brook er en av Storbritannias mest etterspurte modeller. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Kelly Brook er en av Storbritannias mest etterspurte modeller. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun hevder også David skal ha ruset seg på kokain flere ganger, og at han brukte over en halv million kroner på narkotika på ti måneder.

Narkotikabilde

Avisen The Sun har trykket et bilde av David foran en haug med det som skal være kokain.

Nå avviser imidlertid David - som også har blitt kalt «shortsmannen» på grunn av sin forkjærlighet for plaggene - alle påstandene i et åpent brev.

- Jeg og Sarah ble gode venner og gikk på noen få dater sammen, før jeg møtte Kelly. Men vi hadde ikke fast følge. Da jeg ble sammen med Kelly kuttet jeg all kontakt med henne.

AVVISER ALLE PÅSTANDER: David McIntosh hevder i et åpent brev at han aldri har vært utro mot Kelly, slik hans tidligere venninne hevder.  Foto: Stella Pictures
AVVISER ALLE PÅSTANDER: David McIntosh hevder i et åpent brev at han aldri har vært utro mot Kelly, slik hans tidligere venninne hevder. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Men hun begynte å presse meg for penger, blant annet med bildet som ble publisert av meg.

- Jeg bruker ikke narkotika. Bildet ble tatt som en spøk, etter at jeg hadde drukket, fordi Sarah ba meg om det.

- Jeg har heller aldri ligget med henne, skriver han blant annet i brevet, ifølge Daily Mail.

Står fast ved beskyldningene

Sarah står imidlertid fast ved sine påstander og hevder hun havnet til sengs med David i mai, etter at han hadde mast på henne i lang tid om å ta opp igjen kontakten - selv om han var sammen med Kelly.

- Det var en tabbe, men det skjedde, sier hun til The Sun.

Kelly Brook har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Hun har også tidligere gjort det slutt med McIntosh, men tok ham i mars tilbake mot at hun fikk full tilgang til hans mobiltelefoner og e-post. Nå ser det imidlertid ut til å være slutt for godt.

LES OGSÅ: Brøt med forloveden etter dette