TRENER IKKE MYE: Hverken Petter Pilgaard, Linni Meister eller Kim Daniel Sannes har vært så veldig opptatt av trening de siste årene. Her er stjernene avbildet under den årlige kjendiskampen på Norway Cup onsdag denne uken.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TRENER IKKE MYE: Hverken Petter Pilgaard, Linni Meister eller Kim Daniel Sannes har vært så veldig opptatt av trening de siste årene. Her er stjernene avbildet under den årlige kjendiskampen på Norway Cup onsdag denne uken. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg har ikke trent på fem år

Kjendisene avslører sine treningsvaner, og uvaner... Se video!

Slik holder de seg i form! Kjendisene avslører sine treningsvaner i video nederst i saken.

SEHER.NO:
  Utseende, livsstil og fysisk aktivitet er noe de fleste i underholdningsbransjen er opptatt av, hvertfall i Hollywood.

Og flere av verdens største stjerner, deriblant Jennifer Aniston, Jessica Biel og Madonna har tidligere erkjent at de trener opp mot seks dager i uken for å holde kroppen «ved like».

Også her hjemme i Norge har utseendefokuset økt blant kjendisene de siste årene, og det stilles stadig høyere krav til å holde seg i form og ha en sunn livsstil.

Det er imidlertid ikke alle som bryr seg like mye om skjønnhetsidealene i kjendisbransjen. Og under den årlige kjendiskampen på Norway Cup onsdag, avslørte flere norske stjerner overfor Seher.no at de ikke trener i det hele tatt.

Og særlig gutta innrømmet at de har ligget litt «på latsiden» de siste årene. 

- Jeg kunne vært i mye bedre form. Jeg har ikke løftet en kilo mens jeg har jobbet på «Cæsar», og det er i fem år nå. Så jeg er ordentlig rusten og ute av trening. Dette her var en ordentlig wake-up-call, sier «Hotel Cæsar»-stjernen Kim Daniel Sannes (24) til Seher.no etter kampen. 

Også en svett og andpusten Petter Pilgaard (30) måtte erkjenne at han ikke har trent på en stund.

- Nei, det er dårlig gitt. Jeg har ikke trent siden desember 2008, så det er litt sånn smålurking. Men jeg begynte i går da, kanskje litt sent? Jeg skal prøve å begynne igjen nå, tre dager i uken, sånn som jeg gjorde før. Jeg skal komme i samme form som i 2009. Da var jeg fornøyd, sier den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren til Seher.no.

Modell og tidligere realitydeltager Linni Meister (24) får snart sitt eget tv-program på TV 2, men Linni iført spandex på tredemølla, blir nok ikke det fansen får se mest av.

Til Seher.no forteller nemlig 24-åringen at trening ikke er så viktig for henne, og at hun heller velger andre metoder for å holde seg «i form».

- Det er absolutt ikke viktig i det hele tatt. Det viktigste for meg er å ha god helse. Man får jo så klart det gjennom å trene, men jeg gjør det på andre måter. Jeg spiser masse godteri, koser meg og lever livet, og danser litt zumba i ny og ne. Hvor ofte jeg trener? Hmm...kanskje to ganger i måneden, eller noe, humrer hun til Seher.no. 

Mens Linni, Petter og Kim Daniel har holdt seg unna trening de siste årene, har popstjernen Tone Damli Aaberge (22) gjort det helt motsatte. 

«I Love You»-sangerinnen er kjent for å være en svært ivrig trener, og til Seher.no bekrefter hun at det har blitt mange timer på Elixia opp gjennom årene.

- Jeg tror jeg har langt inn veldig mange timer på Elexia. Hvor mange det er, vet jeg ikke. Men for min del blir det så ofte som mulig og så lenge som mulig. Men så er jeg veldig opptatt av å variere, så jeg spiller litt fotball, litt squash, litt step, litt spinning, litt av alt. I snitt blir det nok tre ganger i uka, for jeg reiser veldig mye og det er begrenset hvor mye tid jeg har. Men hvis jeg er i Oslo, opp mot seks, sier hun. 

Også popkomet Anine Stang (25) innrømmer at trening er svært viktig for henne.

- Jeg har så mye energi, så jeg må trene for å få ut energi. Jeg prøver å trene sånn fem-seks dager i uken, alt fra spinning og yoga, til styrketrening og zumba. Jeg er veldig glad i å danse, sier hun til Seher.no.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Føler seg stygg uten trening
 
Slik holder de seg i form! Kjendisene avslører sine treningsvaner i video nedenfor: [obj:media:8797]