<strong>ÆRLIG OM SEXLIVET:</strong> Pernilla Wahlgren (52) røper at det blir lite tid til sex når kameraene konstant ruller. Her på «Allsang på grensen» i fjor sommer. Foto: Seson
ÆRLIG OM SEXLIVET: Pernilla Wahlgren (52) røper at det blir lite tid til sex når kameraene konstant ruller. Her på «Allsang på grensen» i fjor sommer. Foto: Seson Vis mer

Pernilla Wahlgren:

- Jeg har ikke tid til å ligge

Den svenske stjernen letter på sløret om sexlivet.

Publisert
Sist oppdatert

Wahlgren/Ingrosso-familien har gjort det til sin ekspertise å frekventere svenske tabloider, og det går sjelden lang tid før de skaper overskrifter.

Serien «Wahlgrens verden» med Pernilla Wahlgren (52) og Bianca Ingrosso (25), samt øvrige medlemmer av familien, har blitt en seersuksess.

Selv om flere av dem har valgt å trekke seg tilbake i serien, stopper det ikke mor og datter fra å levere på skjermen.

Nå får også Wahlgren sin egen forestilling, «Pernilla Wahlgren har hybris», som også kommer til Oslo i april.

Sexlivet på scenen

I den forbindelse har Aftonbladet møtt 52-åringen, som i kjent stil byr på seg selv. Avisen skriver at det er Wahlgren selv som tar initiativ til å prate om sexlivet sitt.

- Takket være «Wahlgrens verden» tror jeg at publikummet mitt forstår min humor, og det blir litt under beltestedet. For eksempel kommer sexlivet mitt og besøker meg på scenen. Slike ting kunne jeg ikke gjøre før «Wahlgrens verden». Men der prater Bianca om at jeg skal treffe noen, og hun overdriver at jeg ikke har ligget med noen på ti år, forteller Wahlgren.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Avisen lar ikke utsagnet stå uimotsagt, og følger ganske enkelt opp med spørsmålet om det faktisk er tilfelle.

- Nei, men jeg har ikke tid til å ligge. Hvem i helvete vil ligge med et kamerateam rundt seg, sier hun lattermildt, ifølge Aftonbladet.

Grøsser av tanken på date

Wahlgren forteller likevel at hun liker å være singel, og at hun ikke lengter etter noen akkurat nå.

- Jeg har en morsom jobb som tar utrolig mye tid. Så fort jeg har fri omgås jeg med familien og fantastiske venner. Om jeg skulle treffe en fyr opp i alt dette, hvor skulle han fått plass liksom? Men dukker kjærligheten opp, så gir man den plass, fortsetter hun.

Hun forteller også at det verste hun kan tenke seg er å dra på date, fordi hun er så lei av å prate om sitt eget liv.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Åpen familie

Wahlgren var i 17 år gift med faren til tre av barna - Emilio Ingrosso. Hun var i to år kjæreste med politmannen Joachim Lennholm, som hun har sønnen Theodor Wahlgren-Lennholm (12) sammen med. Det ble slutt i 2008 etter et angivelig utroskap, og siden har hun vært singel.

Også dattera Bianca har vært svært åpen rundt sexlivet sitt. Hun har blant annet gått ut og sagt at hun føler seg skitten etter orgasme.

Hun har også gått inn på hva hun mener menn gjør feil under samleie, og påpeker at mange menn - etter hennes mening - ikke vet hva som skal til for å tilfredsstille en kvinne i sengen.

Det har i en lenger periode vært full forvirring rundt forholdet til hennes mangeårige kjæreste Phillipe Cohen (25). I januar bekreftet Ingrosso imidlertid at de hadde funnet tilbake til hverandre etter bruddet.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

LES OGSÅ: - Hun slet i mange år for å forsørge oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer