Pernilla Wahlgren:

- Jeg har ikke tid til å ligge

Den svenske stjernen letter på sløret om sexlivet.

ÆRLIG OM SEXLIVET: Pernilla Wahlgren (52) røper at det blir lite tid til sex når kameraene konstant ruller. Her på «Allsang på grensen» i fjor sommer. Foto: Seson
ÆRLIG OM SEXLIVET: Pernilla Wahlgren (52) røper at det blir lite tid til sex når kameraene konstant ruller. Her på «Allsang på grensen» i fjor sommer. Foto: Seson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Wahlgren/Ingrosso-familien har gjort det til sin ekspertise å frekventere svenske tabloider, og det går sjelden lang tid før de skaper overskrifter.

Serien «Wahlgrens verden» med Pernilla Wahlgren (52) og Bianca Ingrosso (25), samt øvrige medlemmer av familien, har blitt en seersuksess.

Selv om flere av dem har valgt å trekke seg tilbake i serien, stopper det ikke mor og datter fra å levere på skjermen.

Nå får også Wahlgren sin egen forestilling, «Pernilla Wahlgren har hybris», som også kommer til Oslo i april.

Sexlivet på scenen

I den forbindelse har Aftonbladet møtt 52-åringen, som i kjent stil byr på seg selv. Avisen skriver at det er Wahlgren selv som tar initiativ til å prate om sexlivet sitt.

- Takket være «Wahlgrens verden» tror jeg at publikummet mitt forstår min humor, og det blir litt under beltestedet. For eksempel kommer sexlivet mitt og besøker meg på scenen. Slike ting kunne jeg ikke gjøre før «Wahlgrens verden». Men der prater Bianca om at jeg skal treffe noen, og hun overdriver at jeg ikke har ligget med noen på ti år, forteller Wahlgren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer