SLØV: For åtte måneder siden sjokkerte Kerry Katona TV-seere ved å virke beruset under et frokost-tv-intervju. I dag stilte hun opp på nytt og snakket om diagnosen bipolar hun er diagnostisert med. Foto: YouTube
SLØV: For åtte måneder siden sjokkerte Kerry Katona TV-seere ved å virke beruset under et frokost-tv-intervju. I dag stilte hun opp på nytt og snakket om diagnosen bipolar hun er diagnostisert med. Foto: YouTubeVis mer

- Jeg har ikke tatt medisinene mine

Kerry Katona tilbake etter sjokkintervjuet.

SEHER.NO: Atomic Kitten-sangeren Kerry Katona (28) stilte i dag på nytt i frokost-tv-studio i England.

Forrige gang hun stilte var i oktober i fjor, og da vakte innslaget stor oppsikt fordi den skandaleombruste popstjernen fremsto sløv, usammenhengende og snøvlete på direktesendt tv.

Mange trodde at firebarnsmoren var full, men i etterkant forklarte hun seg med at det var medisiner som gjorde henne sløv. Katona er diagnostisert med bipolar lidelse og tar medisiner for å kontrollere humørsvingningene.

- Jeg tok ikke medisinene mine i går fordi jeg ble så flau etter det som skjedde på "This Morning" at jeg ikke ville snøvle. Hvis jeg hadde tatt medisinene i går kveld, ville jeg fortsatt vært påvirket så tidlig om morgenen, og så ville jeg blitt kritisert igjen fordi publikum ikke skjønner hva jeg sier, sa Kantona på GMTV i følge MailOnline.

Kerry er fortsatt såret etter intervjuet for åtte måneder siden.

- Jeg ble nasjonalt ydmyket på grunn av medisinene jeg tar og sykdommen min. Det som irriterte meg var at programlederne ikke spurte meg hvilke medisiner jeg tok, eller hva bipolaritet er. De sa bare "Har du drukket?".

Bipolar lidelse er en psykiatrisk tilstand som påvirker sinnstemningene til den rammede. Humøret kan svinge fra depressivt til ekstremt høyt.

- Jeg benekter ikke dette. Jeg vet jeg er gal. Jeg har hatt dette siden 2004, sier Kerry.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Innrømmer avhengighet